Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Не разбирам това.
--- Цитат на: listentothewild в 15 Декември 2020 01:30:43, Вторник ---Соломомче ако реши и прецени може да те научи на уникална практика.
--- Край на цитат ---
feniks75:
Днес ще опиша едноседмичната ми визуализация с хаос сферата.
В началото сферата беше бяла и неподвижна със стрелки описана както във форумът.С течение на времето започна да се върти около около оста си .Започнаха да се появяват различни конфигурации от черни точки,квадрати и дори цели петна.Движението на сферата започна леко да се сменя.Около оста си и после обратно.Леко се килваше ту на ляво,ту на дясно.Накрая се превърна в разтопена магма ,която изстрелваше потоци лава от недрата си .Имаше участъци от втвърдена магма и участъци от стопена магма.Посоката на въртене около оста беше вече неконтролируема.
Сега вече мога да почна работа с нея.Това беше един нов свят за мен изпълнен с тайни,които чакаха да се разкрият.
feniks75:
Една интересна инвокация на земя ми се случи днес.
Започнах с медитация върху елемента земя.Потъвах в нея през огнената мантия до самото й ядро.Изведнъж в съзнанието ми започнах да се връщам назад към създаването й.От твърда земя осеяна със зелени гори и обширни поля.Сини безкрайни океани.Към протоплазмата горещи газове смесващи се с разтопен метал до самият хаос. Там сложих своят сигил и изведнъж всичко започна да се връща .Хаосът се превръщаше в протоплазма ,а тя се втвърдяваше в ядро,мантия и земна кора.
feniks75:
Често се замислям върху следният въпрос и той не ми дава мира.
Възможно ли е да се оптимизират енергийните нива на човешкото тяло.Посредством взаимодействието между електромагнитно устройство и биологичната структура на тялото.Възможни ли са резонанси и какво следва от тях.В експеримент видях как при смяна на вибрацията - поповите лъжички търпят мутация.Растяха им допълнителни органи.Ние живеем в ел.магнитното поле на земята и това е естествената ни природа,но вибрацията се сменя, а с нея се променяме и ние.
Solar:
Не използваме ли магията точно за това - да оптимизираме собственото си енергийно ниво?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия