Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (18/58) > >>

feniks75:
Вчера пак го направих и не ми достигнаха само едни 10лева за да се почуствам удовотворен,че съм на прав път.

--- Цитат на: posleden в 12 Декември 2020 23:38:08, Събота ---Лозето не ще молитва Феникс,   иска мотика! Много практики, много информация
--- Край на цитат ---
Така е знание,практика и опит.

--- Цитат на: posleden в 12 Декември 2020 23:38:08, Събота ---Една молба - запиши се в школа за Цигун.
--- Край на цитат ---

Не  съм чувал за нея ,но с радост ще се разровя за нея в нета.Благодаря.

posleden:
Mobilis in mobili
- ти си творецът,
 но и теб те творят.

Празно няма! [taunt]

feniks75:

--- Цитат на: posleden в 13 Декември 2020 14:38:13, Неделя ---Mobilis in mobili - ти си творецът,  но и теб те творят.  Празно няма!
--- Край на цитат ---

Прав си.Причината и следствието и,че всичко е свързано взаимно .Трепетът на крилцата на малкото колибри в южното полукълбо може да доведе до стихиен  ураган в северното полукълбо.

feniks75:
Днес вадихме ситата на винооцедвача и така ми премръзнаха краката,че умирах за една врял душ в банята.Реших обаче да направя инвокация на стихията  огън.Вдишване и издишване на огън в посока на краката.Две три минути нищо ,но след това краката ми горяха.Учуди ме много ,че краката ми горяха ,а външно кожата ми бе хладна.На някого случвало ли се е това.

listentothewild:
Аз малко късно да се включа, ама не обичам да пиша в чужди дневници... За усета на енергия, Соломомче ако реши и прецени може да те научи на уникална практика.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия