Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Вчера пак го направих и не ми достигнаха само едни 10лева за да се почуствам удовотворен,че съм на прав път.
--- Цитат на: posleden в 12 Декември 2020 23:38:08, Събота ---Лозето не ще молитва Феникс, иска мотика! Много практики, много информация
--- Край на цитат ---
Така е знание,практика и опит.
--- Цитат на: posleden в 12 Декември 2020 23:38:08, Събота ---Една молба - запиши се в школа за Цигун.
--- Край на цитат ---
Не съм чувал за нея ,но с радост ще се разровя за нея в нета.Благодаря.
posleden:
Mobilis in mobili
- ти си творецът,
но и теб те творят.
Празно няма! [taunt]
feniks75:
--- Цитат на: posleden в 13 Декември 2020 14:38:13, Неделя ---Mobilis in mobili - ти си творецът, но и теб те творят. Празно няма!
--- Край на цитат ---
Прав си.Причината и следствието и,че всичко е свързано взаимно .Трепетът на крилцата на малкото колибри в южното полукълбо може да доведе до стихиен ураган в северното полукълбо.
feniks75:
Днес вадихме ситата на винооцедвача и така ми премръзнаха краката,че умирах за една врял душ в банята.Реших обаче да направя инвокация на стихията огън.Вдишване и издишване на огън в посока на краката.Две три минути нищо ,но след това краката ми горяха.Учуди ме много ,че краката ми горяха ,а външно кожата ми бе хладна.На някого случвало ли се е това.
listentothewild:
Аз малко късно да се включа, ама не обичам да пиша в чужди дневници... За усета на енергия, Соломомче ако реши и прецени може да те научи на уникална практика.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия