Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (17/58) > >>

Цеци_Вихронрав:
Твърде много подробности...Какво ще стане със старата? Ми това не ти трябва при програмиране на новата. Има и още, ама не ми се пише сега...

feniks75:
Продължавам да практикувам инвокация земя.Преплитам се силно със земята .Силни и дълги корени.Вдишвам дълбоко и бавно .Усещам как енергията влиза през тазовата област преминава през щялото ми тяло чак до 7 чакра .Когато издишам  пълня сфера с енергия,която държа в ръцете си.В началото беше трудно,но с течение на времето усетих как сферата се пълни с бледа аморфна течност.Вдишах и издишах .Продължавах да пълня сферата.Усетих как течността във сферата се сгъстява все повече  и повече.Усетих напрежение, натиск и тежина   във вътрешната част на дланите ,с които държах сферата.При  леко свиване  на пръстите на лявата ръка  усетих натиск във вътрешната страна на десните пръсти.Невероятно е .За първи път физически  усетих проявлението на енергията. [witch]

feniks75:
Днес ще се опитам да  материализирам енергията .С инвокация на земя ше почна да пълня визуолизираната си сфера с енергия.Днес обаче реших преди да почна да я концентрирам да изпиша един сигил върху нея.Нещо бързо /Да се удвой оборота днес спрямо вчерашният на един от фирмените ни магазини/.Вдишване на енергия от корените на земята и издишване към сферата с визуализирания сигил.Опростих сигила  с цел лесна вигуализация.Ше чакам до 19 ч когато излизат опис продажби.

feniks75:
Не се получи ,макар,че беше близо.Не се чувствам радостен.Все пак живота е пред нас .Ще пробвам наново.

posleden:
Лозето не ще молитва Феникс,
  иска мотика!
Много практики, много информация
 и накрая Вселената да свърши работа.
 Всъщност я вършим ние, не Бог!
Съзнанията ни са свързани и си влияят
 - на пуста планета няма кой да пие вино.
Една молба - запиши се в школа за Цигун. :) 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия