Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Вече, разбрах ще я карам по полека.В желениета ми да наваксам явно доста греша. [wizard]
Светлина:
Аз исках да направя чист експеримент и хвърлях монети с цел 70℅ резултат ези. 10 монети. Също помолих приятел, който се намира в друг град да познае върху коя негова ръка си съсредоточавам вниманието.
feniks75:
Невероятно.Понеже се събуждам много рано дари и да съм легнал късно.Реших да направя медитация върху числото 1 не знам ,защо избрах него.Между 10-15 минути и направих инвокация на елемента земя описан във форумът.Успях да направя осъзнатото сънуване.До сега не ми се бе случвало.Местихме дървени пейки ,които бяха номерирани .Можех да вземам решение и да ги размествам на сън.Изпълнен съм с желание да пробвам и с другите елементи.
feniks75:
Когато прочетох за стихийте елементи без да се замислям изплува -земя.Обичах химията още от ученик.Бях в изумление сред посещението в природо-научния музей.Минералите взеха погледа ми и не можех да спра да ги разглеждам .Исках ги всичките.Реших,че трябва да си направя колекция,но по онова време нямаше да се продават.Вече пораснах и имам над стотина вида.
feniks75:
При последната инвокация на земя ми се случи следното преживяване.При вдишването усетих как пръстите на ръцете и краката ми се вкореняват в земята все по дълбоко и по дълбоко.Усетих струя от камъни, пръст ,дървета дори нефт.Всичко това влизаше в мен.Незнам защо ,но при издишване си отварям устата широко за да излязат камъните.След това съм леко замаян.Искам да попитам нормално ли е това състояние,което изпадам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия