Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (11/58) > >>

feniks75:
Та понеже е дневник и ще пиша,това което ми мина през ум след днешния транс.
SOLOMON може да се отпусне и да разкаже за опорните точки ако му е на сърце   де. [yahoo] .Много ме влече.
Ако имаме три проекции /минало ,настоящи и бъдеще/.Тези проекции си ги представям визуално  като вертикални  плоскости само ,че това е на пръв поглед.Те вибрират също могат да се изменят или да се сгъстяват или разреждат.Да се свиват и разтягат.В случаи дори да се препокриват в определени моменти.Та какво ми хрумна.Ако изградим визуално четвърта плоскост,която допълнително може да фиксира останалите три.Тогава и другите опорни точки  в системата  ще са по стабилни.Обаче как  тези опорни точки  се фиксират върху проекцията.Как да ги заковем с пирон не става [shok] .Може би има техника ,която не знам все  още.Това за пирона е интересно

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в 15 Ноември 2020 11:31:42, Неделя ---Ами каво да кажа от медитация изпадам в транс.Нещо можеш ли ми обясниш за тези вихрови тунели или всичко е плод на моето въображение.
--- Край на цитат ---
Вихровите тунели са плод на въображението. При мен се отзовавам в космоса където е къщичката на моята душа. :) Един вид съм си у дома...
Грешката ти при медитация е, че тръгваш да визуализираш разни неща. При медитация се отпускаш в удобна за теб поза (аз лежа) и оставяш мислите си на произвола. Те преминават една след друга и отминават. Не задържаш никоя да я нищиш. В един момент просто свършват и умът ти остава без грам мисъл в него и си почива. Това е и идеята на медитацията.

Solomon:
Вихрови тунели - плод на твоето въображение...

feniks75, реално нещата не стоят така...както и да си ги визуализираш, та дори и с диамантени пирони за забиваш плоскости и да фиксираш, реално нищо не правиш, по никакъв начин не въздействаш и не взаимодействаш с пространство-времето...това си остава една визуализация на нещо, което дори не изглежда така...

За опорните точки - дори нямаш нужда от тях...но те са подобни на нещото, което все искам да опиша в секцията за програмиране на ситуация, но все не мога да си го конструирам и да си го обясня с думи...то е нещо есенциално в програмирането...

feniks75:
Каквото горе такова и долу.
За мен да работи една бутилираща линия е необходим синхрон между отделните звена .Ако пълненето зе забавя  то затварящата глава ще чупи бутилките и етикетите ще са на криво.Ама как става синхрона между  отделните времевите проекции все още не знам.
Та за опорните точки или там каквото е може би по стабилни ще станат -ако ги преживееш.Преживаването си мисля,че зарежда повече от визуаллизацията.Та ако решиш да пишеш за програмирането ,моляте пиши ми.

Solomon:

--- Цитат на: feniks75 в 16 Ноември 2020 07:26:06, Понеделник ---Преживаването си мисля,че зарежда повече от визуаллизацията.Та ако решиш да пишеш за програмирането ,моляте пиши ми.
--- Край на цитат ---
Преживяването не помага за това, което си мислиш...обяснениятй ти нямат общо с реалността, по-добре гледай да се отърсиш от такива обяснения...
Аз писах някъде за какво помага...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия