Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 25 Октомври 2020 18:01:33, Неделя ---честно спазвали вселената точната дата на заявената от теб дата за изпълнение.
--- Край на цитат ---
Вселената нищо не спазва. Аз правя магията и аз задавам срока! ако дам дата и час то нареченото ще стане точно преди да изтече зададеното време. Ако не стане, значи нещо не съм направила както трябва.
feniks75:
Така,нека на кантара да сложа свободното воля и магията.Кой какво ще избере.Правите ли разлика.
posleden:
Зачитането на свободната воля е основен принцип.
feniks75:
Напоследък почнах да практикувам йога.Жена ми много се смя като видя килимчето ,което си купих.Страшно много се тунизира човек.Започнах да изричам мантри при вдигането на енергията.Изведнъж в съзнанието ми се отвори силен вихров тунел.Преминах през него и се оказах в друг свят може би на подсъзнанието ми.После и в друг.При някого случвало ли се е това явление.Ще пробвам да пренеса сигил през вихровият тунел.Ще ми е интересно ефекта.
Цеци_Вихронрав:
Светът в който влизаш е сътворен от твоето съзнание. Явно това е мястото където можеш да програмираш ситуации. Вместо да вкарваш сигил, пробвай да го създадеш там и си дай срок за изпълнението му.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия