Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (56/58) > >>

feniks75:
Все по-често срещам(виждам) руни в ежедневието ми.Сутринта забелязях,че в горният ляв ъгъл на касовият апарат свети руната Алгиз.Тя е символ на защита.Отварям си емейла и хоп реклама  на Лидл.Хубаво изпечен хляб с картофи и  лук с разрез от горе на  символът Ингуз.В широкият смисъл руната е на  плодородието.Започвам да вярвам в някои конспирации. [wizard]

feniks75:
Не се тревожи - "Всичко върви по план".  Вселената [ok] [yahoo]

feniks75:
Вчера присъствах на  една констилация.Чувствата ми са смесени.От цирк до добре организирана енергия и манипулация.Бях участник в една от  сценките.В агресорът усетих страх ,а в жертвата кипящ вулкан.Нека админите по разширят знанията ни ,че това в нетът е повърхностно и ограничено. [ok] Има ли пренос на енергия или е шарлатанство за отегчени домакини.

Solomon:

--- Цитат на: feniks75 в 21 Юли 2023 10:58:11, Петък ---Има ли пренос на енергия или е шарлатанство за отегчени домакини.
--- Край на цитат ---
Не разбирам въпроса, feniks75.
Може ли да обясниш по-подробно какво точно те интересува?

feniks75:
Констилаторката каза ,че ти прехвърляш твоята "енергия" /не го разбирам как ще стане/ върху даден човек и той започва да реагира неосъзнато като теб.Та така де това с енергията не го разбрах.Може би пренос под форма на мисловни конструкции ,които са си пак вид енергия. [shok] Ако е така какъв е механизмът на пренос.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия