Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
theshadow:
Следя...
feniks75:
По принцип съм практик. Обичам да реализирам философията в действие
feniks75:
От доста дни пред офисът на работата ми чурулика черен кос.Да на село съм и тук всякакви животински твари (бягат,пълзят ,летят).Този кос обаче гордо ходеше след мен .Спирах и го гледах ,а той си правеше кръгчета около мен без да се уплаши.Дни наред се повтаряше това.Като малък много обичах леопарда и мислех,че той ми е тотемното животно.Само,че тези случки промениха нагласата ми.Това ме накара да се разровя за черният кос.Понеже в нашите сайтове не пише почти нищо на помощ ми дойде яндексът на братушките.Там на дълго и широко го описват като птица мистик.Различни народи с различни поверия.От добро начало до лош край.
Всичко това ме накара да почна да чета за езикът на птиците.Колкото повече четях толкова повече ми се случваха странни неща на който не бях обръщал внимание до сега.
Намирах пух от птици -усещах уют.
Намирах пера намирах приятелство.
Виждах двойка гълъби -любов.
Виждах ястреб и получавах кавги.
Виждах врани -разбирах тайни.
Не ми убягваше вече пеенето,граченето,писукането,полетът,кавгите помежду им.Странно нещо е заложила природата творец в тези създания.Още една красота в нейното проявление.
feniks75:
Днес рано сутринта ненадеино падна птичи пух върху мен. [shok] Сивкаво кафяв може би от гугутка.Ще разкажа на края на денят какво съм преживял. [umnik]
feniks75:
Забелязвам,че сънищата ми стават много по отчетливи.Това ме накара да започна да медитирам и да ги анализирам.Написвах ги на лист и под всяка изписвах по три асоциации .После избирах интуитивно най ярката асоциация и се получи невероятно изречение. [wizard]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия