Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (52/58) > >>

feniks75:
Днес завършвам едноседмичното ми обучение с руната Еваз.След свързването на мъжкото начало Тайваз и женското начало Беркана се появява руната Еваз.Символ на растеж и приятни промени.Способността да се намира мъдрост,като се общува на други нива.Процес на познание.
При работата ми със стихиите разбрах,че това са енергии в" не чист" вид.Понеже стихийното пространство се образува от съответните носители ние хората то често е замърсено.Например за вземем стихията въздух .С въздух ние олицетворяваме всички наши мисли.Милиони от потоци наши  мисли.Мисли от хора съзидатели до хора унищожители.За да я получим в "чист" вид ние трябва да я филтруваме.Тази "нечистотия" са нашите страхове,притеснения,морални и обществени догми.За мен са вид блокажи. [taunt]
Благодаря ти Еваз.

feniks75:
Днес мина една седмица с руната Маназ.Руната Маназ означава "човек" .Човек в центърът на социумът.Човек не е сам на земята  и той живее между други хора и други светове /минерален ,растителен и животински/.Именно тази руна символизира тяхното взаимодействие.Важното за човек е неговата мъдрост и себепознание.Човек трябва да намери своят път,защо е дошъл и какво трябва да научи и да свърши.
В личен аспект този период съм гроздоберна кампания и ми е много натоварено.Много от нещата правя машинално.Не гледам риалита ,но тази седмица не мога да се откъсна от "Игри на волята".Човешкото тяло наистина е уникално.Физическа сила свързана с волево действие ни прави наистина уникални.От години минавам през кварталният магазин да ударим по бира след работа и там забелязах,че оградата на съседният имот е под форма на руната Маназ.
Благодаря ти Маназ. [victory]

feniks75:
Измина времето в изучаване на руната Лагуз.Свързват я с женското начало.Дословно означава вода символ на потокът.Интуицията включва усещане и емоции.Енергиен поток от сила и знание.Движение на енергия към определена цел или събития.Потокът от вода е пречистващ.
В личен аспект разбрах,че силата на руните е в енергийният поток ,който ние изпращаме .Той трябва да е системен и и насочен.Нищо не става с махане на вълшебна пръчка.Когато хвърлиш камък във водата  появяват вълни,но те затихват.За да промениш посоката на реалността ти са нужни много "камъни" и много време за "хвърляне".
Сънувах забързани потоци от от хора .Движеха се по елеватори в посоки нагоре  и надолу.Над тях имаше движещи се потоци от техните ,усещания,чувства и емоции.Не можах точно да ги оприлича ,но бяха с различни цветове.Най-силно бяха изразени зеленият,червеният и жълтият цвят.Аз обаче стоях  статичен и неподвижен.
Благодаря ти Лагуз. [taunt]

feniks75:
Измина времето за изучаване на руната Отал.Руната Отал идва от датски "отец".Означава наследство/земя,къща,имот/.Искам обаче да разгледам наследството в друг аспект-духовният.Какво ние получаваме от предните поколения и какво ние ще оставим след нас.Всички ние искаме да дадем и получим добър старт в живота,здраве и знание.
Осмислих какво аз получих като наследство.Получих желание и страст към знанието.Баща ми насърчаваше всяко желание знание.Четенето на книги беше висша цел.Както казваше това е катарзис за душата.Тава,което не наследих от него е практиката.Не ме научи как да се защитавам,как да строя,как да изкарам пари.Явно това беше моя задача да науча.
В работата ми шефът ми даде възможност да направя проект за реконструкция на избата по европроекти.Ако мине този проект ще остане и нещо от мен.
Благодаря ти Отал.

feniks75:
Мина една седмица в изучаването на руната  Ингуз.Тя означава плодородие.Трябва да видите плодовете на трудът си.Трябва да видите какво сте посели и какво ще ожънете във вашата реалност.Това е и нуждата да се засее земята.В съзнанието да се зесеят мечтите за да няма плевели.Вие решете какво ще засеете на вашата "земя".Това е кръстопът на съзнанието.Резултатите ,които получаваме трябва да се анализират-добри,лоши и дори отсъствието им.Казват,че тя е универсална добра руна само,че в този период нищо не ми се получи както трябва.
Благодаря ти Ингуз.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия