Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (6/58) > >>

feniks75:
Не взаивствам клишета от нета -те просто идват и ги пиша.Благодаря ти все пак ,че прочети поста ми.

feniks75:
Извинявай,няма да чуеш повече за скритите секций от мен.Все пак животът си върви и се развива.Бъди благословеннна.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в  6 Ноември 2020 19:55:50, Петък ---Добрите хора си имат защита.Няма отрицателна  сила ,която може да повлияе на положителните намерения.
--- Край на цитат ---
И понеже добрите хора имат защита, затова ги сполетяват системно лоши неща...
Аз като имам изщита, това опази ли ме преди вече 6 години от идиота който ме преби на улицата?
И ако реша да атакувам някого дали добрите му намерения ще ме спрат?
Ти осъзнаваш ли, че магията е управление на енергията? И като я насочиш тази енергия в нужното количество тя поразява. Магията е като нож ако щеш. С него можеш да отрежеш хляб, но можеш и да наръгаш човек.
Та добрите хора са си добри, но това не ги пази от атаки.

feniks75:
Съжелявам,за  това престъпление върху теб.Не знам как  се  вършат такива престъпления срещу   хората и как заспиват.Гневът е атаката да ножът  ,а моралът е щитът.

Цеци_Вихронрав:
Остави престъплението срещу мен. Опитвам се да ти обясня, защо докато не те опознаем и не видим реална работа по практиките от теб, няма да имаш достъп до скрити секции.Искам да видя реални практики.Хаос магията е лесна. Тя е най-лесната и достъпна до всеки магия. Практикувай и пиши.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия