Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Руната Перто е символ на прераждането.Представлява разкриване на тайни и нови възможности.В духовен аспект самосъзнание и преодоляване на егоизмът си.Развитие на психологическите способности.
В личен аспект разбрах тайната на активирането на руни с деветте свята/богове/.Това са вид програми състояния на енергията във вселенският разум.Дървото Иггдрасил показва образно светове,богове,герои и магични същества-представляват модел на вселената.Показващо житейски,философски и морални принципи разкриващи мощни знания за управлението на реалността.
Например светът Ванхайм е населен с боговете Вани.Те са покровители на природата и земеделието.
Когато започваме работа с тях влизаме в определени състояния,определени мирогледи.Развиваме способности и качества присъщи на тези светове.Във всеки от нас има по няколко свята.В различни ситуации попадаме в различни светове.При сближаване на световете става сблъсък на състояния.
Зареждаме руните със своя жизнен ритъм.Така тя получава личен отпечатък върху себе си.
Благодаря ,ти Перто [wizard]
feniks75:
Мина една седмица с руната Алгуз.Тя означава защита от"боговете" и природата.Символизиращо човек събиращ се в едно/дух,душа и тяло/.
В личен план ми се случиха няколко "съвпадения".След бурен вятър програмите на Булсатът спряха и аз прехвърлих тв на интернет да послушам музика .Песен след песен и изведнъж Hammer fall зад рокаджийте се появяваха каменни стени с руната Алгуз.Бях вцепенен и преди съм гледал клипът ,но руната не ми е правила впечатление. [yahoo] .След като дойде тв пуснах си карибски пирати и там ужас -направиха върху гърдите на един пират разрез същата руна Алгуз с шпага.След това цяла седмица получих пълно безразличие към руните.Схващане на мускулите.Нежелание да чета и да се развивам.Разбрах,че това е моята вътрешна защита на подсъзнанието.Его се защитаваше ,защото усещаше ,че състоянието ми трансформира в нещо по различно от приетото.То се мъчеше да предостави други картини ,изживявания и усещания различни от моят път.Тук вече е мястото на волята,защото без нея ще изгубим ориентир. [wizard]
Благодаря ти Алгуз.
feniks75:
Когато започнах инвокация на огън/за активиране на руна/ в началото получавах болки в сърдечната област.Това не ме отказа и продължих/макар,че баща ми почина от сърце/.На тавана моето лично пространство беше горещо.Когато правих инвокация много се потих ама нали е топло.Жена ми с децата пътуваха до майка й .Дано не се върне с фабричните настойки.Свалих си на етажът всички "партакеши"/свещ ,сандалови пръчици,кристали и др. патерици/.Започнах инвокацията на огън.За мой комфорт усилих климатикът на 22 градуса.Странно ,но потенето не спираше .Започваше осезаемо от челото до под очите през брадичката и през цялото тяло. [shok] Мисля,че успях да заредя/активирам/ една руна ,но ще изчакам до края на месецът да видя как ще реагира тя. [shok]
Solomon:
Съветвам те да отидеш на кардиолог...болки в сърдечната област и потене - хич не е на шега...
feniks75:
Потенето и вдигането на температупа е реакция на организмът .Защитна реакция.Притесних се за вирус и си измерих 2 пъти температурата с 2 различни термометри и тя беше 36,1градуса.С дланта усещах излъчване на топлина когато беше на около 2-3см от тялото ми ,а докосна ли го беше хладно. [shok]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия