Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Руната "Иса" буквално означава лед.Често се възприема като негативна.Време на стагнация.Да получиш покой и да насочиш вътрешното си състояние намирайки равновесие ,и вътрешен катарзис.Замръзване на егото със силата на волята.
Сънят ми бе в град тъмен,мрачен заледен.Навсякъде се разхождаха зомбита.Аз се движех между тях с ледено спокойствие.
Жена ми излезе с приятелки на купон.Изведнъж усетих ревност.Почуствах как мощно магнитно поле ме облъчи и наелектризира всека моя клетка.За секунди се вцепених.Това не беше моята вибрация и аз не я исках.Трябваше да се очистя от нея.За да се очистя от нея направих разбор,в кой момент беше въведена в моето съзнание,защо не съм развил противодействие,защо съм позволил тя да задвижи функцията на егото.Създаденото усещане черпи от енергия от тялото ни и ни кара да го преживява ме емоционално.Визуално прекъсвах тези връзки с умът ми.Не стана лесно,но успях.За да получите резултат трябва да инвестирате във време.
Поех дълбоко въздух .Вдигах енергията от първа чакра до седма около 3-5 минути, а след това я спусках обратно, като визуализирах късането на връзките на това усещане с моето съзнание ,Получи се ,а от ревността не остана и помен.
[size=78%]Благодаря ти Иса.[/size] [wizard]
feniks75:
Руната Йера означава година,реколта ,завършване на определен цикъл.За древните хора четирите сезона били много важни.Най-важното еда се засати и да се събере реколтата.Да се съберат даровете на плодородната земя.Природата е равновесие за мен.Разновесие между това ,което си посадил и това,което ще пожънеш,между даването и вземането,между отношенията на двамата партньори,между теб и социумат.
Невероятно след като я начертах си пуснах тв и там вървеше филм за генезисът на земята преди милиони години.Милиони тонове маса се сблъскваха и отделяха енергия непонятна за нашите умове.Творение на красота и удивление.
Днес откъснах първият си домат мое производство.Чувството е уникално.Мисълта огън се слива с материята земя и дава плодове/реколта/.Връзката е уникална.
Благодаря ти Йера. [wizard]
feniks75:
Активиране на руни -състояние и желание.
За да се потопя в стихията са нужни два важни сегмента.Описвам ги както аз ги възприемам.
1.Нулиране /очистване /на съзнанието.Спирането на вътрешният диалог.Някога става бързо друг път не се получава.
2.Хармонизиране на състоянието със съответната стихия .Тук ползвам инвокацията на огън.Използвам три помощни канали.
усещане- допир до огънят / от лек топъл полъх през търпимост на огън до болка от изгаряне.
асоциация- от малка искра през пламъкът в камината до горяща клада.
спомени-палене и поддържане на огън.
В началото получих болка в сърдечната област,но с времето отшумя.
Практика ,която при мен сработи.След изпълнението на горе написано поставяш ръка над горяща свещ.Ръката на ниво леко парене.Вдишваш дълбоко и изтегляш огънят в теб.Вдишваш и издишваш.Усещаш ,че няма парене и ръката слиза по надолу ,а пламъкът намалява.Време е енергията да се изтреля към желаната руна. [wizard] [size=78%]Бъдещето се формира от мисловните образи на настоящето.[/size] [wizard]
feniks75:
Това силно ме впечатли и ми се искаше аз да го измисля,но го копирах.
[/size]Вземете химия, добавете енергия и ще получите живот.[/color] [shok]
feniks75:
Руната Айваз означава тис/дърво/.Пазител на деветте свята -дървото Иддграсил.От това дърво/Тис/ се правят лъкове.В ръцете на хората лъкът може да се използва за нападение и защита.Именно за това руната Айваз символизира мощна защита.Вариантите за защита са два.
Първият е пасивна защита.Състояние на покой.Капсулиране в собствената си среда.Неразбиране на светът ни прави монотомнни и посредствени.Ограничава нашите възприятия до ниво първично усещане.
Вторият е атаката.Най-добрата защита е нападението.Да си отворим очите.Да ограничим страхът и повдигнем воалът на Изида.Така е по трудно ,но духът е свободен.Защита на духовният ни път от илюзиите и самоизмамата.
В личен аспект, след като я изписах пуснах тв и там започваше филмът"Великата стена".След анализ на моите защити видях как и двете съм ги изживял.
Търпях 16 години една тиранична ,зла и алчна шефка.Търпях обиди всеки ден,но бях на работа .Затворен във фалшивото си равновесие.Страхът от безпаричието беше страшен, а мисълта да бъда безработен ме вцепеняваше до лудост.
От 6години обаче избрах вторият вариант .Напуснах и излязох от порочният кръг на страхът.Красотата на светът се откри за мен във всичките си аспекти.
Благодаря ти Айваз. [wizard]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия