Измина една седмица с руната Суоло.Душа и слънце.Пишат ,че тя олицетворява вътрешната светлина ,която се разкрива пред вас от всеобщата тъмнина.За мен е както когато влезеш в кино салон и филмът е започнал.Пълен мрак,но с течение на времето разпознавате силуети,а после цялата картина на салона.Вече можете да намерите място и да гледате филмът от близо.Ако обаче се уплашите от мракът и дадете кръгом обратно ще изпуснете не само началото ,но и целият филм.Суоло поражда активността на всяко живо същество да възприеме скритото.Веднага ми направи впечатление руната Суоло в песента на Найтуиш "два орела" ,че шаманът е изписан с девет руни Суоло по лицето и дрехите.
Споделям нещо което прочетох-Всяка руна е хранилище на трансцеденталния потенциал първоначално присъщ на природата и на нас самите,който определя качествата и характеристиките на силите,които действат на физическият свят и извън него.
Руната Суоло е символ на слънцето.Господствощ елемент,лидерство.Слънцето е мощно то може да затопли ,но може и да изгори.
В личен план ми се случи нещо интересно.
С един от работниците се разбирахме много добре.В много трудни за мен моменти ми е помагал.Аз също съм му помагал почти реципрочно,че и повече.Само,че изгуби ориентир ,че аз съм му началник.Започна да пие на работа ,за което имах упрек от собственикът.Покривах го ,но той започна да прави каквото си иска.Направих му забележка и той си пусна отпуска баш преди гроздоберната кампания .За да покаже колко ми е нужен ,че без него не мога.В единия случай трябваше да го помоля да остане,в другият случай можех да не му разпиша отпуската.Аз обаче избрах лидерският път и да свърша всичко сам.Знам,че ще ми е трудно ,но мисля ,че постъпвам правилно.След това ми действие той се пречупи и ми се извини,а отпуската щеше да вземе след кампанията.Лидерството за мен не е да мачкаш хората , а да си пред тях първи да дърпаш каруцата /трудностите/.
Благодаря ти Суоло