Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (48/58) > >>

feniks75:
Днес приключих с последната руна от първият атт на старшия футарк руната Вуньо.Руната символизира успех,радост и късмет.Предсказващ период на комфорт ,щастие и задоволство под различна форма.
От самото начало получих новина ,която ме направи много щастлив."Исторически парк " близо до Варна започнал да изкупува лозя в района.Може би ще правят изба.Откакто стартира този проект преди 3 години започна и моята мечта да почна работа там.От 10 години ходя на различни възстановки /обичам историята тя беше моята първа любов/.Мечтата за мен бе да свържа историята с виното.Често когато минавах покрай техен рекламен билборд си казвах"Моята нова страхотна и мечтана работа".
Бях с много очаквания към тази руна.Уви тя се показа при мен в обърнатата  си позиция.Цялата седмица беше скучна и пълна с разочарования от определени цели ,които си бях поставил.Усещане за сериозни разочарования и неосъществени надежди.Често отлагах неща ,които мислех да свърша.Руната ми показа ,че силата на успехът се разбира най-добре след преживяният неуспех.
Благодаря ти Вуньо.

feniks75:
Влизайки в живота ни, руните не го оставят непроменен. Те ни променят отвътре и ни карат да се усъвършенстваме. Предавайки енергията им през вас, бъдете готови за промяна. Естеството на тези промени зависи от вас самите и от това през каква трансформация трябва да преминете, за да постигнете това, което искате.
Ех,че го казах яко.Само ,че  да си призная ,че го копнах.Думите все не ми стигат,а пък съм от семейство на литератори. [taunt]

feniks75:
Мина седмица с руната от втория атт хегелаз.Тя е посветена на бог Хаймдал.Руната означава градушка унищожение ,бедствие и катастрофа.За нея се пише,че е най-унищожителната руна.Започнах да я изписвам със страх.На тавана ,където беше моята стара лаборатория сега беше нова работилница за магия.В началото започна много зле.След около 5 минути медитация от тавана се откърти малко парче мазилка и падна близо до мен.Може би е случайност ,но защо точно сега . ::O
Първият ви сън беше интересен.Бях на едно езеро ,в което се изливаше голяма фекална тръба.Усещах ,че езерото умира.Заедно с един мой непознат приятел/така го усетих/искахме да спрем това безумие.Събудих се когато усетих болезнени удари с нож  от друг човек .Обърната тя може да даде унищожение на пречката за реализация на вашите решения.Точно това ми се случи и на мен.Руната Хагелаз ми даде решение да успея да реша  друг проблем ,чрез който да реша друг въпрос .С един куршум два заека.
Благодаря ти Хагелаз.

feniks75:
Успоредно с изучаването на руните изучавам тяхната активация.Активирането става с дъх,тяло,стихии и божества.Не знам защо ,но стихиите ги усещам най-близко и понятни.
Пространството около нас не се образува от стихиите /елементите/,а от техните носители ние хората.Съответното пространство ,в което ще се потопим е създадено от определена група хора с тяхното вътрешно състояние .То се се проявява в света около нас.
Оставям настрани патериците/олтар,сол,вода,ароматни пръчици/.Обичам ароматните пръчици дори свещите сам си ги правя.Те обаче са заблуда.

Херметиците умело скриват знанието,а алхимиците го обличат със сложни и безмислени ритуали .
емоция - вода [wizard]
усещане - огън      [wizard]
мисли ,инф.поток - въздух [wizard]
физическо пространство - земя. [wizard]

feniks75:
Руната Наутиз означава нужда или необходимост.Формата и показва дисбаланс или нарушено равновесие.Нещо е довело до това и трябва да върнем баланса.Нека разгледаме обаче разликата между нужда и необходимост.Макар,че са близки думи те се различават много.Природата разбира ,че ако ти е студено имаш необходимост от кожух.Вълкът има един ,мечката има един,лисицата има един,заекът има един,а на теб човеко ,защо ти са нужни три  и повече.Тази руна ни дава възможност да разберем какви нужди и необходимости имаме ние.Да разберем ,кои са фалшивите  ,кои да следваме,кои да изживее ме и кои да ограничим.
За да вникна по добре в нуждите си аз ги описах/Храна,пиене,облекло,семейство,секс,любов ,уважение,материални придобивки и др.След като ги оцених видя кои са по-силни и кои са по-слаби.Колко енергия е необходима за дадена нужда.
Сънят ,които ми даде Наутиз бе впечатляващ.
"Пътувах ме с кола за почивка някъде на море.Бяхме пълна кола с приятели.Спрях да купя две неща от магазина ,които беше много далеко.Пред магазина установих,че нямам пари .Отстрани седеше човек,които познавах.Казах му ,че имам нужда от пари и той ми даде 10 лв по 1лв на монети.Обещах ,че като се върна в къщи ще му ги върна.Разказах на приятелите си за случката.Докато се разхождахме по морската алея го видях отново и го показах на приятелите си ,но те не го виждаха.Помаха ми и се скри зад ъгълът.Така и не върнах парите.Събудих се вцепенен .Търсех и намерих много изводи за мен.
Благодаря ти Наутиз. [witch]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия