Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Днес мина една седмица от съжителството ми с руната Уруз.Тя означава бик ,но аз няма да коментирам какво пишат другите за нея.Ще опиша как се прояви при мен и как аз я усетих физически и психически,защото знам ,че това е лично и инвидуално за мен.
Първият ми сън беше ,че жена ми е бременна и ще имаме трето дете/Уф добре ,че беше само сън/.Какво невероятно чудо е творението на материята от духовните чувства.
Вторият ми сън беше ,че сме се събрали всички колеги и преподаватели от института.Някои колеги изглеждаха като на 60 , а други все едно сега са завършили .Преподаватели починали вече ми споделиха ,че ще водят лекции до 99 години.
Видях енергия във вид на сила изразена във форма.Човек да може да придобие и опитоми първичните физични сили и сетива.
Гледах как лозичките се разпъпват и разлистват.Уруз е ново начало ,нов творерчески път .Нов творчески цикъл а също и сбъсък между старият път и новото начало.
Физически го изживях трудно.Още от първият ден усещах голяма тежест в петите.Все едно бях обул оловни обувки.Силно зазевямане и плътна физическа енергия.Два дниусещах болка в сърдечната област не силна ,но дразнеща.Жена ми не боледува ,но сега ненадейно получи цистит .Медитирах трудно.Постояно ме връхлитаха торнадо ,земетресения или наводнение.Силата на неопитомената природа.Визуализирах я и й благодарих.Болката и тежеста изчезнаха след 5 минута ужасно трудна медитация.Дори жена ми се оправи / може би от шепата лекарства, които изпи/.
Благодаря ти Уруз.
feniks75:
Незнам дали умът ми създава определени мисловни конструкции за определен вид руна или руната шаблонира конкретна ситуация в умът ми . [shok] [shok] [shok]
feniks75:
Днес ще опиша моите преживявания с руната турисаз.Описват я като великан,войн,руната на Один и като портал.
В първият ми ден сънят беше много чист и ясен .Гасяхме с кофи вода голяма горяща дървена стена, а зад нас бяха нашите къщи.Огънят беше силен и искри прехвърляха над нас и започнаха да запалват и нашите къщи.Постепенно всички изоставиха стената и започнаха да гасят малките пламъчета на свойте къщи.Започнах да крещя ,че ако не изгасим стената всички ще изгорим.За жалост останах сам сред пламъците.Турисаз ми показа духът и пътят на войнът.
Следващият ден сънувах ,че тръгвам на път с автобус и той още от началото се преобръща.Настава паника и хаос.Насочих се към вратата беше наполовина отворена.С усилие преминах през нея и лазех под земята за да изляза.Не бях уплашен търсех нов автобус да продължа.Днес ми казаха ,че всички дръвчета ,които засадихме в нашият град в едно парк-че ги няма.Един тип ги беше изкоренил.Грижех се за тях поливах ги и бях им сложил дървени колчета да не ги изрежат с храсторезът от общината.Няма ше ги и бях ограбен и бесен.Запътих се към него много гневен.Тогава турисаз ми показа изход"портата" от критичната ситуация,а именно,че това е смирението.Изработих си собствена техника.Визуализирах гневът си като цветни петна около мен/най-често бяха червени/.Засмуквах ги през тялото от тазът по гръбначният стълб до умът ми и те се пречистваха до бяло сива светлина.Действаше мигновено.
Благодаря ти турисаз
feniks75:
Днес прочетох нещо ,което много ме впечатли.Това винаги съм го мислил ,чувствал и усещал,но трудно бих го изразил с думи.
[shok] "Руните означават възможното движение и преобразяващи промени на заложбите в Природата и в нас - руните сами по себе си са сили, които дават мощ на действието. Природата не е предмет, Природата е процес, чрез който изявата от невидимото във физическа форма става възможна като изразяване на духовна субстанция, така че самият Дух може да бъде усъвършенстван и развиван. Руните са съставни части от космически език, който може да ни предаде вътрешно знание за физическата Вселена и за нас самите, тъй като естествените закони, които управляват Вселената, действат и вътре в нас. Всеки от нас е една малка Вселена! " [umnik]
feniks75:
Днес приключих едноседмичното опознаване с руната Ансуз.Дословно означава Бог ,уста и знание.
Знанието е както знание за природният свят /материалният/ ,както и знание за духовният свят /нематериалният/.Макар, че често търпят трансформации помежду си.Тази руна силно ме впечатли.Чувствах се невидимо свързан с нея.Баща ми ни купуваше различни книги за да четем с брат ми, и както казваше той" да се хванем за нещо".В семейството ми като дете знанието и образованието беше на пиедестал.Руната Ансуз ме върна в детството ми ,в което имах химична лаборатория на тавана.Там четях за великите химици и как са откривали химичните елементи.Четях за Рутений,Амерций,Франций,Германий,Полоний елементи кръстени на държави и копнеех на открия хим. елемент Булгарий.
Усещането за знание и откривателство в мен се зароди макар и само като спомен.Това изгарящо усещане ,че можеш да дадеш нещо на света.За жалост като младеж изоставих детските си мечти и следвах друго.
Самото изучаване на руните и духовният свят ме кара да намирам нови знания.Знам ,че пътят е труден и с препятствия,но той е моят път.Сънищата бяха чисти един,от които ме побиха тръпки.
Някакъв нарко бос ни възложи задача да синтезираме нов наркотик .Няма да изпадам в подробности какво правихме в лабораторията.След като го направихме той започна да ни избива един по един и накрая бях аз.Получавах регресия и това се случваше пак и пак докато не съумяхме да го премахнем ние.Знанието можеше и да доведе до смърт.
За мен руната Ансуз е и вид усещане за възмездие за неща,които съм извършил преди време.Да усетиш болката на обиденият от теб е болезнено ,но също е лекуващо.
Знанието е суровата енергия и ние чрез умът си трябва да я трансформираме до нужните ни преживявания,които са наша собственост.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия