Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (45/58) > >>

feniks75:
Днес привърших със заготовките и е време да им намеря дом.Ще се кача на тавана и ще направя от старо кожено  яке на жена ми кесия.Руните трябва да се чувстват комфортно и да са скрити от други очи. [shok]

feniks75:
Вчера се качих на таванът ,където беше моето пространство .Сипах си чаша вино и реших,че е време да започна приготовленията за първата руна.Имах импровизирана маса ,до която нямаше контакт и се сетих ,че скоро си купих удължител.Удължителя обаче беше дефектен и контактът на пирографът не влизаше.Не бяха изрязали остатъкът от пластмасата.Планът ми се проваляше .Усетих ярост от дефектът >:D .Руната Феху ,която щях да правя явно ми пробваше волята и силата на духът.Запалих свещ седнах  успокоих се и затърсих решение.Със запалка разтопих остатъка от пластмаса и с нож го изрязах.Вече можех да започвам  [wizard] .Не съм работил с пирограф и бях малко притеснен дали ръката ми ще трепне и символът няма да е правилен.Понеже влагам сърце и душа започнах да се страхувам от провал.Изработвах ги 24 дни по една на ден .Ден след ден.Ударих още един гълток вино и я направих.Не беше направена като от професионалист,но тя бе моя.Единствена и уникална.Наблюдавах я и получих усещания за мини импулси за победа.От месец силно  следя усещанията си.Дори си измислих термин "хигиена на усещанията".Стигнах до изводът ,че има паразитни усещания.С изработката на тази първа руна се откриваше нов неизследван свят,не че той имаше нужда от мен,но аз исках да го опозная.Само трябва да поискаш.Следващата седмица ща бъда с руната и ще опиша усещанията и събитията свързани с нея.

feniks75:
В главата ми се върти идеята ,че мога да сътворя шаблони за събития чрез нови неврални пътеки посредством нови изживявания. [shok] ::O

feniks75:
Утре ще приключи едноседмичното ми съжителства с руните ,а именно с първата от старши футарк - Феху.Искам много да го споделя с вас,но утре .Избрах  тях руните ,защото са трудни и с неразбираеми символи и имена.Да се изправиш южняк срещу северният пантеон е предизвикателство.Да опознаеш духа на войнът е смелост.От университета разбрах,че нещо ,което не разбираш не,че е трудно ,а просто не си положил усилия да го разбереш.Тук трябва да разграничим добре чувствата от усещанията макар за много да са едно. [shok] .Кое къде възниква и каква му е силата  и продължителността.Получих амалгама от усещания едни къси други дълги,едни силни други слаби.Люлеех се  в силни амплитуди в  различни граници.Потокът от хора не ме интересива вече,а бях много земен.Всичко това трансформира съзнанието ми. [wizard]

feniks75:
Днес приключих една седмица с руната  Феху.За нея са писали много автори и аз няма да ги цитирам за да съм интересен.Ще опиша мой те усещания с нея.Все пак тя означава "добитък","собственост ,а за мен добит опит  и духовна сила.
Още от първият ден се увеличиха  видимо заявките.Може би покрай Великден ,но е факт.
Направих дегустация на вино за рекламна каМпания  на охранителна фирма и спечелих сделка.
Ненадейна фирма за сладкарски изделия  искаше да включи наши вина в новият си фирмен бранд.
Търговец на едро ,който дълго увещавах да работим заедно /вече бях се отказал /ненадейно ми се обади и искаше да работи  заедно.
Усещането  беше като да изкачиш висок връх.Импулс на победа с усещането на задоволство.Миришеше ми на премия.
Сънувах числото 300 и го срещах през денят като число за производство или заявка.За мен филмът 300 винаги е бил символ на духът.Усещането да се изправиш пред изгубена битка  и морално да я спечелил.
Същото време Феху ми показа и обратната страна .
От месеци карам дъщеря ми да започне шофьорски курс и тя реши ,че в тази седмица е момента.Усещането беше като при загуба ,но с постигната цел.Нещо като "пирова победа".
Карам стара кола ,която купих преди 4 години и до сега не се повреждаше.Времето за смяна 70 000 км на ангренажният ремък дойде и трябваше да се сменя.Усещането беше като загуба ,но равностойна ,като инвестиция за бъдещето.
На следващия ден след автосервизът ми гръмна динамото .Пак разход.Усещането беше болезнено смесено с ярост и гняв.Пак майстори.
На следващият ден ми се изгубиха всичките токове и светлините.Усещането беше отчаяние през безнадежност до скрита злоба.
Парите са преходни те идват и си отиват.Натрупаните опити и усещания траснформират съзнанието ти.
Благодаря ,ти Феху.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия