Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (44/58) > >>

feniks75:
Искам да изградя собствен индивидуален  стил.Той е да сканирам , анализирам и  диагностицирам  усещането  и събитието под различен ъгъл .Да го пречупвам през призмата на различни пространства и време. Магията е усещане и за всеки е различна.На мен не ми помага никой и не мисля,че готовите шаблони са универсални.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в 11 Април 2021 09:06:41, Неделя ---Магията е усещане и за всеки е различна.На мен не ми помага никой и не мисля,че готовите шаблони са универсални.
--- Край на цитат ---
Не са универсални. Има руни които на всички влияят зле, а на мен добре. Сигурно защото съм опака.
Най-бързият начин да ги усетиш, сканираш и т.н. е да ги активираш по за ден всяка по отделно. Това преди да почнеш да ги изработваш.Примерно днес активираш феху и цял ден следиш как ти влияе Също така гледаш дали няма да се появява в деня ти под формата на клонче,  петно, резка и знам ли как още. След това си пишеш как си се почувствал, как ти се е отразила на здраве, взаимоотношения, работа и т.н. На следващият ден друга. И като ги активираш не забравяш да дадеш срок за колко часа я активираш.

За мен руните са все още непозната магия която живее свой живот и когато ги ползвам го правя само след консултация. Просто не ми се рискува.

feniks75:
По горе бях писал,че си отделям по един ден за изработка  на всяка руна още като заготовка. Нося я щял ден в джобът и така сливаме енергията си.Взаймно се трансформирахме .Аз трансформирах умът си ,а руната от парче дърво във инвидуална форма. След като завърша  заготовките ще започна тяхното активиране като започна да ги изписвам с пирографът ден след ден, една след една.Изработка по една на ден.Реших процесът да е бавен и спокоен.Макар,че съм холерик за изработката им реших да изпробвам волята си. [shok]

feniks75:
Днес докато си шмиргилях  поредната заготовка за руна ми се появи символ.Невероятно позагледах се и това беще символът на руната  Лагуз.Трудно мога да опиша усещането си.Удоволствие ,победа и силно чувство за удовотвореност.Ако преди имах някаква доза съмнение то сега се изпари на 100 %.Поогледах и другите заготовки и в някои също имаха символи на руни.Мислех,че ще ги активирам след като ги изпиша с пирографът ,но явно те си идват със символът. [ok]

feniks75:
От седмица ме гложди мисълта ,че руните се активират с кръв.Никой нищо не сподели по въпросът и аз си пасувам.И понеже много се страхувам от игли и други остри предмети пропускам този елемент от руните.Днес обаче се реших да се правя на майстор с поредният развален мотор и така се порязах на корпусът му ,че кръв имаше за всичко плюс руните.Случайност или не ,но се чувствам силно свързан с руните макар и да са заготовки още.Усещам ,че се сливаме и те са като продължение на ръката ми. [wizard]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия