Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (43/58) > >>

feniks75:
Умишлено пропуснах за сливането на руните с кръв.Кръвта е мощен био-енергиен фактор в нашият организъм,които организира цялата функция на нашето тяло.От дишането до промяна на нашето ДНК.В народопсихологията са останали много поверия за кръвта.Кръвта вода не става,кръвни братя и т.н. Нека по -посветените да кажат трябвали да се прави магия с кръв.Оставам сатанизмът на страна.Аз като начинаещ не бих се занимавал с толкова мощен енергиен потенциал. [shok] [shok] [shok]

feniks75:
За да разбера по-добре  руните мисля ,че трябва да разбера по-подробно традицийте и мисленето на скандинавските народи.Реших в свободното си време да прочета тяхните митове ,легенди и саги.

Цеци_Вихронрав:
Имам един въпшрос.  Когато си купиш пералня, прахосмукачка или телефон изучаваш ли как са направени?

feniks75:
Винаги съм казвал ако караш кола ,не те интересува как работи двигатерят.Обаче този двигател се разваля и именно смяната на работа трябва да те усъмни в правилната работа на мотора.Това е интуиция и идва с време на каране.

Цеци_Вихронрав:
Мисълта ми е, че много от далече започваш.
Кръстен ли си, не си ли и т.н. Аз като съм кръстена да не би да не мога да работя с руни? Мога, ама започнах да ги уча и не ми дойде от вътре. Затова сега като ми трябва тяхната помощ пиша на Майселф и тя помага.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия