Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (40/58) > >>

posleden:
... с което помагаш на мен.🙂🍷

feniks75:

--- Цитат на: posleden в 20 Март 2021 18:06:51, Събота ---Пипаш в непознатото - браво. Създал си собствено ЕИП - хора, растения, машини. Изтрил си старите записи на компонентите... и си направил нови. С думи мисъл и енергия - твоите собствени. Не си чакал Вселената, не. Направил си го ти!🙂

--- Край на цитат ---
Това ме вдъхновява да творя.Благодаря.

Solar:
Да, всеки обект вибрира (осцилира) не само за теб, но и за всички нас. Обаче за да се получи това, което си написал по-горе, твоята вибрационна честота трябва да се синхронизира с тази на останалите обекти, на което му се вика резонанс. Всеки обект има различна резонансна честота (повече от една) и аз си мисля, че техниката, която прилагаш на живите организми, няма задължително да сработи при неживи. Просто защото резонансните честоти хем варират доста, хем защото живите организми предават много повече информация и то много по-бързо, отколкото неживите. А пък тук Последен допълни, че си създал собствено ЕИП, за което си мисля, че трябва бая повече от патерица под формата на благодарност, имайки предвид комплексността на различните системи, с които трябва да работиш. Но това са си само мои разсъждения.

feniks75:
Права си за всичка SOLAR.Връзката обаче е на друго ниво.Осцилоскопът не би го отчел.Мозъкът е като радар.Някой честоти отчита други не.Той приема и изпраща.Ако обаче го пуснеш да твори ще се възхитиш.Световете са много красиви.Ако искаш да ги видиш де.

Astaroth:

--- Цитат на: feniks75 в 20 Март 2021 19:56:25, Събота ---Мозъкът е като радар.Някой честоти отчита други не.Той приема и изпраща.Ако обаче го пуснеш да твори ще се възхитиш.Световете са много красиви.Ако искаш да ги видиш де.

--- Край на цитат ---
[ok]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия