Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (39/58) > >>

Solar:

--- Цитат на: feniks75 в 18 Март 2021 17:46:11, Четвъртък ---                                                                                       Продължавах и в избата благодарих на всяка машина ,на всеки резервоар,на всеки апарат и дори на кофите и маркучите.Това ми отнемаше около 5 минути ,докато колегите пиеха кафе.
Машините аварираха рядко ,а отстраняването им беше бързо. [ok]

--- Край на цитат ---
На мен ето този процес не ми е много ясен, Феникс. Ако може да обясниш какво е взаимодействието между твоята благодарност и неоптимално работещите машини? Защото се съмнявам, че има такова.
Ти си споменал същността на този проблем - стара техника. Но решението, което си дал, не ми се връзва.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Solar в 20 Март 2021 09:50:05, Събота ---Ако може да обясниш какво е взаимодействието между твоята благодарност и неоптимално работещите машини?
--- Край на цитат ---
Аз също ползвам често тази техника. Особено когато ме ръгнат на машина която се разваля през час и точно днес нямам нерви да търпя техника.Общо взето изразявайки благодарност (патерица или ритуал ако щеш) активираш своята енергия и я влагаш в машината да поработи още малко.По-добро решение е да се купят нови машини, но първо трябва капитал който някак трябва да се изцеди от старите и опираме до благодарността.

Solar:
Ясно, мерси за уточнението!

feniks75:
Опитваш се да се слееш с вибрацията на машината.За мен всяко нещо  в нашият свят има вибрация /свое енергетично -информационно поле/Някъде им викат душа, но за мен са енергийни структури,с който можем да взаимодействаме.

posleden:
Пипаш в непознатото - браво. Създал си собствено ЕИП - хора, растения, машини. Изтрил си старите записи на компонентите... и си направил нови. С думи мисъл и енергия - твоите собствени. Не си чакал Вселената, не. Направил си го ти!🙂

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия