Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (36/58) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в  6 Март 2021 20:55:51, Събота ---Просто експериментирам.
--- Край на цитат ---
И аз експериментирам, но с идея да стават по-бързо магиите - не да ги удължавам до безкрайност. :)

feniks75:
Анализирам и структурирам съзнанието си .Това води до структурирането на усещанията ми.Това го правя в началото ,когато привличам  определен вид поток енергия .От там нататък усещанията и визуализацията се по лесни и по бързи.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в  6 Март 2021 21:08:20, Събота ---Анализирам и структурирам съзнанието си .
--- Край на цитат ---
Това не го прави точно преди програмиране. Прави го когато медитираш. И когато го докараш до положение да достигаш до нужното състояние на съзнанието за секунди ще правиш и бързи и ефикасни програмирания.

feniks75:
Реших да повиша енергийната си вибрация ,като си задам повече цели.Не желания ,а цели.Има разлика макар ,че някога се препокриват.От достижими през трудни до много трудни но осъществими.Дадох срок на всяка една цел.Записах ги в дневника и реших  всеки ден да ги преглеждам и ако има действие или развитие да го описвам.Ако мислите ,че 20 цели са малко пробвайте с 40.Зададената цел ме изкарва от монотонният живот и ми дава енергия за действие.Честотата на трептенията ми силно се покачи.Почувствах се по работоспособен. [shok] ::O

posleden:
Струва ми се, че си вдигнал амплитудата. За “повишаване на честотата” се изискват едни други практики. Може и да греша.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия