Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
2,5+/1,5+
Цеци_Вихронрав:
Лявото ми око е с -8 диоптъра, а дясното с +2, плюс астигматизъм и изкривяване на очите.
И не схващам въпроса ти напълно. Не за друго, ами аз спокойно се справям и без очила и лещи. Има някой неудобства, ама се справям. И много се дразнех когато работех в магазин и някоя кифла с диоптър и половина като ми каже, че не вижда 5сантиметровите цени без очила. Направо побеснявах. Щом аз мога с -8, що тя да не може с -1?!?
И не ми се е развило някое друго сетиво за сметка на слабото зрение.
posleden:
2.5 е малко множко, ама тамън няма да те разсейва ландшафта. Аз не знам какво е “визуализиране”, ама сигурно е като да “виждаш” нещо. Когато се налага да работиш с някой или нещо , можеш да си затвориш очите и да си го представиш стоящо пред теб. Има особеност за работа с хора и животни. След време това се случва и с отворени очи, като твоите визуализациите са като добавена реалност. Ще дам пример - трябваше да се изчисти нещо от един дом и околното пространство. Не можех да откажа, но предупредих, че не знам как се прави. Помолих всички да напуснат имота. Техниката на изпълнение си дойде на мига от нищото, а гледката на бавно идигащата се спирала от вихри беше впечатляваща.
“Видях какво направи”- промълви домакинята и описа точно това, което стана пред очите ми. Познайте кой беше по-слисаният от нас двамата.
[/size]
posleden:
Значи отговорът е - няма значение.
Друг пример - нещо се случва и докато се случва се появява характерен аромат в къщата. Домакинята споделя с дъщеря си, а тя и вика - мамо ти си въобразяваш. Е да ама, един път започва да се случва същото и домакинята излиза на двора. В този момент пристига щерката и влиза вътре за да вземе нещо. Свършва си работата и минавайки покарай майка си и подхвърля - мамо защо мирише на .... в къщата.
Да уточня - аромата е необичаен за такава сграда.🙂
feniks75:
Често усещам аромати около мен без да има техен източник около мен.Бях чел,че това е присъствие на демони или ангели около теб,в което вече не вярвам.Странна игра на подсъзнанието.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия