Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Древните магове почитали много планинският кварц .Кварцът има пиезо-електрични свойства.Под действието на физически натиск.индуцира напрежение-електрически заряд.Това обяснява науката физика.
Аз обаче ще индуцирам под натиск върху кварцът вълни генериращи бъдещо събитие
.Ще именувам кристалът с име на бъдещото събитие.
След медитация върху елемента земя започвам моята практика.
1. Започвам с визуализацията на планинският кварц.Мисловно изграждам кристалната му структура.Кварцът бавно започва да се уголемява.Нови и нови кристали изкристализират докато придобие огромни размери.Притискам го от двете страни с метални плочи.
2. За да увелича устойчивостта на мисловно-информационната конструкция взех в ръка кварц от моята колекция минерали.
3. Мисловно вдигнах енергията по енергийният канал до слънчевият сплит.Изстрелвах с помощта на ръцете струя енергия върху визуализирания кварц.Вече мога да конструирам бъдещето събитие. [shok]
feniks75:
Вече втори ден се забавлявам с тази техника.Достигнах до почти точни резултати.Само ,че концетрацията върху ударът ми куца малко,а и трудно задържам за дълго самото изграждане на кристалът.Помогнете със съвет. [wizard]
feniks75:
Медитация на елемента вода.
1.Усещане за вода- опитване,виждане и докосване.
Тя е студена усещане на болка при влизане в студено море.
Тя е топла усещане като горещ и отпускащ душ.
Тя е вряла усещане на болка при попарване с чай.
Тя е миризлива усещане на лековитият извор на с.Вонеща вода.
Тя е шумна усещането на водопадът на с.Хотница търновско.
Тя е сладка като след пиянска вечер.
Тя е солена като лугата по устните ти.
2.Отношението към водата в различни аспекти.
Тя е удоволствие и освежаване Пиенето на вода в горещи дни-задоволяващо и очистващо.Живот
Тя е опасност,силен страх,паника,когато щях да се удавя.Смърт
3.Опитът в реалния живот определя приложната стойност на водата към нас.
Чувствам я в течно състояние-океани,морето, реки,потоци и дъждове.
Чувствам я в газообразно състояние -парите на изригващ гейзер.
Чувствам я в твърдо състояние - от величествените ледници на полюсите до малките висулки лед на покрива.
4.Сравнявам силата й от тихият капчук през поройният дъжд до страховито цунами.
Целя да извлека всичко от паметта си за водата. [ok]
За мен пространственото измерение е процес на оценка и сравнение.Това ме води до извода ,че човешкото съзнание не съществува в различни измерения, а съществува в различни процеси и оценка.
Силата приложена с действие води до самите резултати на осъзнатите цели. [shok]
feniks75:
Бих желал по-посветените да разяснят малко въпросът,които ме тормози. ::O
В магията има ли разлика в силата на усещанията и визуализацията от различните усещания /сетива -сензори/. [shok]
Аз съм астигматик и това ме прави по-слаб във визуалните усещания,но усещам аромати много по силно от други.Знам,че едното сетиво се изостря при отслабването на друго.Има ли доминиращо сетиво освен умът.
posleden:
И аз съм астигматик, да видим другите какво ще кажат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия