Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (4/58) > >>

feniks75:
Стара моя практика да изписвам сигилът всекидневно върху хартия. Даваше доста добрър резултат.Изписвах денят ,а после сигилът.Даваше невероятни резултати в точната дата.Чудно ми е какво ще кажат админите за това.

Цеци_Вихронрав:
Ами пробвай. Задай нещо със срок, изписвай сигила и после отчети станало ли е в определеният срок.

feniks75:
Това съм го правил стотици пъти и се получаваше.

Цеци_Вихронрав:
Тогава си избери нещо което не си правил и го направи като опишеш целият процес!

feniks75:
Уф, и понеже е дневник реших да си споделя лекото си  разочерование .Писах и описах  всичките си теории и практики ,които сам съм стигнал до тях.С четене  или гледане .Явно админите доста ревностно пазят своите знания.Мисля, че не съм профан-човек извън храма.Това ми напомня за един отминал период от моя живот.Бях млад току-що бях завършил висшето си образувание, ослужих и живота беше пред мен пълен с мечти и желания.Времето обаче беше кризистно инфлация,безработица и лишения.Не можах да си намеря работа като инж.технолог и започнах като техник винар.Теоретично бях подготвен много добре ,но практиката бях почти нула.Техноложката моята пряка началничка нищо не казваше.Сама си слагаше консумативите и криеше опаковките им в един кашон в кабинета си под ключ.Така аз мъкнах маркучите  ,пълних ,откалявах ,но мисълта ,че не напредвам ме натъжаваше.Само ,че един ден съдбата беше на моя страна.Минаваше гроздоберната кампания и кашона с опаковки пречеше .Моята началничка реши тихомълком да го изхвърли в контейнера и това беше моят миг.Сега има интернет и лесно се информираш дори и за доста специфични неща,но тогава беше друго.Цяло лято разучавах тези опаковки и вече свързах теорията и практиката.а за следващата кампания бях готов  дори леко вътрешно злорадствах като сбърка в дозите.Минало-свършено .Сега имам млади колеги ,на които всичко обяснявам от 21 годишният ми стаж.Знам,че като си готов за знанията те сами идват при теб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия