Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (26/58) > >>

feniks75:
Аз също съм бил и в другато страна на монетата.Бях много време унижаван от една моя бивша рабатодателка.Тя беше не ми се говори............След пет години нещата се обърнаха и тя искаше от мен  услуга /помощ/.Горях от желание да дойде момента ,в който да й го върна.Да й кажа МАЙ НЕ БЕШЕ ПРАВА ,а сега ще видиш.Простих,а и вече няма  тая злоба.Смирението е голяма сила.

feniks75:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 20:20:20, Неделя --- Ето, че сам доказваш моите думи! Добри хора няма! И какво като си се променил? Твоята промяна може ли да заличи болката която си причинил?И аз се променям, но не към по-добро, а към по-зло! Не лошо, а зло! Установих, че ми доставя огромно удоволствие да се срещна очи в очи с хора които са ми причинили болка някога. Такива от които съм се страхувала, такива които са злоупотребили с доверието и наивността ми. И като ги срещна да ги питам по-щастливи ли са като са били гадни към мен когато съм била слаба, добра и наивна?! И знаеш ли? В очите им виждам страх... А се страхуват, защото си мислят, че съм станала като тях и току виж реша да им го върна. :) И не, не им го връщам! Просто ми доставя удоволствие да видя страха им и да ги оставя да живеят в очакване. Очакването и неизвестността са най-страшни!Та за това, заради теб и мен, и всички останали се надявам човечеството да изчезне и планетата да си отдъхне!
--- Край на цитат ---
Цеци,макар,че ще се простя с достъпът до скритите секции ще те попитам.Какъв е този твой мазохизъм,защо се връщаш назад.Търси позитивни хора все още има такива.

posleden:
Достъпът до скритите секции, зависи от това дали си готов за тях, Феникс.

Цеци_Вихронрав:
Феникс, както и Последен ти казва, достъпа ти до скрити секции зависи само и единствено от теб.
Колкото до търсенето на позитивни хора... Ами те около мен все позитивни. Аз също съм позитивна и оптимистична личност. И точно защото съм оптимист искрено вярвам, че ние хората ще се самоунищожим и на земята ще настане РАЙ!И за да ме разбереш правилно. Аз обичам животните! Обичам и природата! Смятам, че природата е най-великият художник, скулптор и творец! Няма по-хубава музика от шума на реката или морето. Няма нищо по-хубаво от разходка из гората или полето. Ако погледнеш сцепен ахат, опал или какъв да е друг минерал ще се изумиш от красотата на цветовете им. И всичко това е в идеален баланс. И целият тоя баланс и красота го разваля човека...Затова абсолютно оптимистично вярвам, че на Земята накрая ще и писне от нас и ще ни затрие! А до тогава се опитвам поне да не нанасям повече щети на горката ни планета.

posleden:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия