Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 10 Януари 2021 15:25:51, Неделя ---Рай за кого.
--- Край на цитат ---
За планетата, Феникс! И за животните! Те не нарушават баланса, не са материалисти, не злобеят, не злословят и не плетат интриги!
Що? Ти за хората ли искаш РАЙ? Ми не! Ние хората не го заслужаваме! Даже аз и ти! Дори и децата, защото като порастнат стават като останалите хора!
feniks75:
Все още мисля,че има шанс за нас хората.Планетата е на милиард години .Тя ние е създала,тя ни дава знание и умения,а след това си ни и прибира.Майката като добър родител ще се скара на детето си ,ще го нахока,ще го накаже,но няма да го убие.Дори и да сме паразити ние си имаме своята задача.Както каза природата е баланс и ние влизаме в него за добро или лошо. [yahoo]
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 10 Януари 2021 16:43:26, Неделя ---Майката като добър родител ще се скара на детето си ,ще го нахока,ще го накаже,но няма да го убие.
--- Край на цитат ---
Ти май си забравил историята, а? Колко българки са убили децата си които взети за еничари са станали извеги?
Тая Земя дали не я боли да вижда как безсмислено унищожаваме живота на нея? Как убиваме животни не за храна, а за гадно садистично удоволствие? Ако едното ти дете започне да убива другото по особено мъчителен начин и видиш, че се кефи от това, само ще го нахокаш ли?
Имаше време когато вярвах, че има шанс за хората! Вече не вярвам! Ние сме най-голямото зло на тази планета! И тя понеже е милостива за разлика от мен, просто ще гледа как се самоунищожаваме със сътворени от нас самите вируси и пандемии!
И зная, че ще предизвикам гнева на Сянка, но... Хак ни е тая пандемия! Ако не измрем всички поне ще оредеем, с което и злото на земята ще оредее. А ако се затрием всички... Ами земята ще си почине и надявам се повече няма да създава такива зли същества като нас хората!
feniks75:
Има изверги ,но има и творци,има рушащи,но има и съзидатели.Може би това ни е призванието.Ако планетата ни е създала така то ние следваме своя еволюционен път,който самата тя ние определила.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 10 Януари 2021 17:22:34, Неделя ---Ако планетата ни е създала така то ние следваме своя еволюционен път,който самата тя ние определила.
--- Край на цитат ---
Никой нищо не ни е предопределил, ние сами ковем своята съдба!!! И щом сме я докарали до там добрите да гледат бездейно със смътната надежда, че той Бог, планетата, вселената или някой друг ще вземе нещата в свои ръце, а лошите да знаят, че никой нищо няма да им направи ще я докараме до там да се самоунищожим като вид.
Нали знаеш, че видовете които нарушават баланса на планетата изчезват? Динозаврите са яли и срали повече отколкото планетата е успявала да роди, за да ги изхранва и те а изчезнал вид. Това предстои и на нас хората.
И да спориш, и да се надяваш, когато фактите говорят и боговете мълчат!!!
А е факт, че коронования вирус дето е на път да затрие човечеството си го създадохме сами! Ами хак да ни е! Сега ще мрем!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия