Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Ами,да и за мен е нещо ново и започнах да го изучавам.Идеято ,е че в причинно-следственото пространство има ,как да ги нарека -потоци.Те действат на определено ниво на подсъзнанието.Поток на творчество,късмет ,здраве,власт и др.Човек е проекция на природата и това ни дава възможност да управляваме тези потоци.Например паричния поток е човешко творение,а не природно явление.Той е много интересен-има свой закони и правила.Също и шаблони/механизми/ за управление.Често аз също съм ги използвал несъзнателно.
posleden:
Това на някой автор от потребителското общество ли е? ...
...Със сигурност действат на цялото съзнание. Чисто човешко творение са, като някои от тях се коренят в животинските инстинкти. Бих приветствал потоци ( информационни полета) на здравето, творчеството и късмета, като път за развитие. Пътят на властта и парите са код на смъртта.
Много скоро Земята ще заприлича на Венера и вие ще сте свидетели на това.
Опитваме се с мисъл да контролираме енергийни процеси. Ако е възможно чудото, Земята да оцелее - насочете усилията си към това!
posleden:
Съжалявам, че съм лош пророк, но истината е това. Имате способности - използвайте ги!
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: posleden в 10 Януари 2021 15:05:47, Неделя ---Ако е възможно чудото, Земята да оцелее - насочете усилията си към това!
--- Край на цитат ---
Тя земята ще оцелее, човечеството няма и слава Богу! Защото без хора, земята ще се възстанови и ще стане РАЙ! Само хората са в състояние да нарушат баланса в природата!
feniks75:
Рай за кого. [shok]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия