Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (22/58) > >>

feniks75:

--- Цитат на: posleden в 12 Декември 2020 23:38:08, Събота ---Съзнанията ни са свързани и си влияят
 - на пуста планета няма кой да пие вино
--- Край на цитат ---
Тази трохичка  ,която ми подхвърли.Мисля,че я разбрах.Аз нямам нищо магическо или ясновидско по наследство,но пък съм упорит.Разсеян ,но упорит.Схващам по бавно ,но пък бързо наваксвам.
Пространството/причинно -следственото поле/се прави от хора,който са  живи носители на елементите.Пространството се състой от няколко стихии,където една е доминираща ,а другите са  съпътстващи.Пространството е много пластово и не знам дали има готови шаблони или модели.Предстой ми много работа.

posleden:
Аз също схващам много бавно,когато навлизам в ново знание или умение.
След като имаш време и желание, хората тук ще ти помагат да вървиш. Кой колкото може и когато може.
Няма учители, но има уважение към предаващите знания и умения. Поне аз го имам. Придобиването на съзнателен контрол над енергийни потоци е  много древно знание. Тук просто мистиката я няма.

posleden:

--- Цитат на: feniks75 в  9 Януари 2021 08:29:31, Събота ---Аз нямам нищо магическо или ясновидско по наследство,но пък съм упорит.
--- Край на цитат ---
Не всеки си знае "наследството", а и ми се струва, че има поне още четири начина да се отключат  параспособности.

feniks75:
От малък си падам по тайнството.Параспособностите за мен са реални способности .Макар,че те са стояли винаги далеч от мен.Все се замислям как в семейство на педагози литератори аз съм инженер.Изумявала ме е  трансформацията на материята.

posleden:

--- Цитат на: feniks75 в  9 Януари 2021 08:29:31, Събота ---Пространството/причинно -следственото поле/се прави от хора,който са  живи носители на елементите.Пространството се състой от няколко стихии,където една е доминираща ,а другите са  съпътстващи.Пространството е много пластово и не знам дали има готови шаблони или модели.Предстой ми много работа.
--- Край на цитат ---
Това,когато имаш време, ще те помоля да ми го разясниш. Може и по телефона.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия