Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
posleden:
--- Цитат на: posleden в 29 Декември 2020 13:50:50, Вторник --- Информационни модели от подредени звукови честоти. Могат и да не бъдат звукови, но в основата са модулиращите от резонансите в атмосферата и честотният отпечатък на всеки един организъм.
Дори и на вирусите, паспортите са там. Трябва някой само да ги разчете.
--- Край на цитат ---
feniks75:
Днес имах нужда да се усамотя .Прекарах час в съседната гора .Прегърнах едно дърво и допрях чело до ствола му и медитирах около 3 минути.Усетих как ръцете ми се сливат с кората и жилите на дървото.Дървото почна да пулсира и аз с него.Бяхме нещо цяло.Краката ми потъваха в земята и аз имах корени ,които потъваха на дълбоко.Изведнъж всичко започна да се върти около нас .Сменяха се времена и сезони ,а ние бяхме в центъра.Въртележката спря и всичко дойде на старото си място.Незнам дали е нормално това,но аз експериментирам във всичко.
Solomon:
feniks75, по мои наблюдения, използваш прекалено много фантазията си. Това до някъде е полезно, но само донякъде. Практиките, които са на основа собствената ти психика, а не толкова управление на енергия, може да включват доза фантазия - това са например техниките за сигилизация, инвокация, свързване с елементите и т.н. Обаче в истинската магия, когато се стигне до истинско управление на енергия, не е добре да присъства фантазията...това - защото може да се окаже така, че само си фантазираш нещо и го визуализираш, а не го правиш наистина. Един пример, който ми даде Сянката едно време - можеш по хиляди епични начини да си визуализираш как си мърдаш ръката, примерно, но ако реално не насочиш волята си да я помръднеш, тя ръката ти ще си остане неподвижна и ти ще си останеш с едната визуализация и нищо няма да си направил. Тоест моят съвет към теб е да намалиш дозата фантазия и да се насочиш към разбиране и прилагане на чистият вид техника, без фантазни залъгалки.
Това реших да ти го напиша като прочетох последният ти пост за дървото. Това, което правиш си е чиста проба фантазиране. Да, това помага на ментално ниво, сигурен съм, че след това с дървото си се чувствал прекрасно...обаче това за мене не спада в графа "магия", а е просто тренинг на менталните ресурси и фантазията.
Solomon:
--- Цитат на: Solar в 27 Декември 2020 21:16:18, Неделя ---Предполагам, че това по някакъв начин влияе на вибрациите на тялото, вследствие на което по-лесно се достига нужната честота на транса.
--- Край на цитат ---
Не, не работи така. Отговорът е някъде във форума...:)
feniks75:
Все още работя на принципа проба -грешка.Нямам готови еталони.Понеже е дневник и споделям.Някога работят , а друг път не.Веднъж са силни ,а друг път слаби.Не описвам последствията .Те са за мен.За всеки е различно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия