ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Творение без творец

<< < (14/17) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в 13 Юни 2021 09:39:41, Неделя ---В семейството 95% от проблемите са от липса на пари.
--- Край на цитат ---
Съжалявам, но отново не съм съгласна с теб!
Никога в къщи не сме се карали за пари. Мога да харча много, но мога да я карам и изкъсо.Проблемите в едно семейство идват когато мъжът и жената нямат сходна ценностна система, нямат общи интереси и общи теми на разговор.А парите... Пари се печелят!

feniks75:
Това е форум и всеки споделя своята гледна точка.Много често тя се пречупва от начинът на живот свързан с различни преживявания и усещания.Не искам да налагам мнения.Това е просто мое виждане. [shok]

feniks75:
Прочетох нещо много интересно и силно ме впечатли .
"Елементите /стихиите/ са честоти,това са вибрации,това са потенциалите на творението,но не и самото творение. [taunt]

feniks75:
Как мислите.Може ли творението да иска сметка на творецът за неговите мисли и  действия.Човек винаги се стреми да въведе ред в хаосът, а хаосът хаос ли е.Защо стихиите създадени от нас не се контролират от нас.Така де.Просто питам. [shok] ::O

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 20:22:29, Четвъртък ---Може ли творението да иска сметка на творецът за неговите мисли и  действия.
--- Край на цитат ---

Да! Да давам ли примери с малтретирани деца които в последствие са съдили родителите си?

--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 20:22:29, Четвъртък ---Човек винаги се стреми да въведе ред в хаосът, а хаосът хаос ли е
--- Край на цитат ---

За всеки е различно. Аз се чувствам в стихията си когато наоколо цари хаос. В хаоса има ред.

--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 20:22:29, Четвъртък ---Защо стихиите създадени от нас не се контролират от нас.
--- Край на цитат ---

Кое визираш под стихии създадени от нас?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия