ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Бар "Таласъми, вампири и други твари"

<< < (20/59) > >>

Цеци_Вихронрав:
Солар, ако не съм в състояние да споря няма да го правя. А Соломон вече си го отнесе заради опитите си да ме предпазва. :)Да хапна и да си догледам филма и ще си поспорим.

Solar:
Не е нужно да е някакъв ожесточен спор, а просто обмяна на гледни точки. Аз искам да представя другата страна, с която може да се съгласиш. А пък може и да не - всеки има правото да възприема нещата, както той намери за правилно. Аз така или иначе ще гледам да се съобразя с желанието ти.

feniks75:
Честно да ви кажа тези чужди езици все ме объкват.Едно казват ,а аз друго чувам ,а после друго казвам.Абе луда  работа.Виж химията е друго нещо кажи ми химично съединение  и веднага в главата ми атомите  подредени в пространството.Мезомерен и индукционен ефект -просто енергийните структури  ги чувствам подсъзнателно.

Цеци_Вихронрав:
Солар, четох ти поста който си изтрила и по принцип съм съгласна със навлизането на чуждиците и т.н. Дефакто обаче тея чуждици като ги ползваме в българския език ги изписваме на български, не на латиница нали?
Аз също ползвам много чуждици, а турцизмите в говора ми са в повече от нормалното, но пак ги изписвам на кирилица.Сянка направи част от форума на английски, за да привлече и чужди читатели. Там е мястото да пишете на английски.
Пак да повторя. Не ми е проблем да ползвам гугъл преводач като срещна чужда реч - дразни ме! Това е като във ФБ когато някой кретен ми пише на лични "Zdr Kopr". Направо ми поникват рога и копита и съответния елемент се оказва сдъвкан и изплют.
Та да си дойда на думата. Не ми е проблем ползването на чуждици, особено общоприети. Проблем ми е писането на латиница. Все още сме българи по дяволите! България я е имало много преди Англия, Германия и Франция да станат Англия, Германия и Франция. И при все, че напоследък нямаме много поводи да се гордеем, че сме българи ми се ще да продължа да пиша и чета на родния си език.

Libra777:
Честито администраторство, Цеци!  [wizard]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия