ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Бар "Таласъми, вампири и други твари"

<< < (57/59) > >>

Libra777:

--- Цитат на: theshadow в 23 Октомври 2023 07:28:34, Понеделник ---
--- Цитат на: Libra777 в  8 Октомври 2023 21:02:36, Неделя ---Сянка е жив 
--- Край на цитат ---

Таковата...

--- Край на цитат ---
Таковата ли? А кой да пусне някоя хубава интересна тема за размисли, практики, или да ни образова нещо? Кой, Сянка?! [angry2] [nono]

Solar:

--- Цитат на: Solar в 29 Октомври 2023 21:41:53, Неделя ---Ама дайте ми 1-2 дни, може просветлението само да дойде при мен.

--- Край на цитат ---
Ма знам си се аз, всичко разучавам с достатъчно време подръка.  [yu]   Отмених те, Сянка, няма да се занимаваш с моето невежество.

Libra777:
Покрай практиките с тематика "време" осъзнах, че съм във форума повече от 5 години [shok] Остарявам [taunt]

Solar:

--- Цитат на: Solar в  7 Юли 2023 23:22:17, Петък ---Да ви питам...
Имам си джим кръш (фитнес мъж, дето харесвам) от скоро време. И преди време го бях виждала във фитнеса, но миналата седмица се засякохме доста пъти. Той е един от малкото мъже, които ми помагат с тежестите, без дори да трябва да го питам. Даже тази седмица на своя глава предложи да ми покаже няколко упражнения и накрая дойде специално да се запознаем. (Не твърдя, че и той има интерес, но ми стана хубаво).
Обаче от няколко дни не съм го засичала и ми се иска по-често да се виждаме (дори и само за допълнителна мотивация за упражненията).
Та... смятате ли, че програмирането на ситуация ще свърши работа? Или да не се занимавам? Не мога да преценя дали искам да "насилвам" нещата.

--- Край на цитат ---
Отговорът е не. Ако и вие си имате джим кръш, не програмирайте нищо, не правете нищо. Ще го разлюбите бързо. Независимо колко перфектен изглежда отстрани. Не е. Най-вероятно е неграмотен.  [wizard]

Сега въпросът е дали нямаше да е по-хубаво да си живея с илюзията. И да му се радвам отдалеч, просто ей така. Може би невежеството наистина е блаженство понякога.

Libra777:
Аз затова само по каратисти на състезания и семинари се заглеждам. Фитнесджии - не. [taunt]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия