ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Бар "Таласъми, вампири и други твари"

<< < (56/59) > >>

Solar:
Ха ха, точно обмислях дали да не се върна към кафявото... руса боя ще да е тогава!  [yahoo]

Libra777:
 [nono]

theshadow:

--- Цитат на: Solar в 12 Октомври 2023 18:04:30, Четвъртък ---Може ли някой, който е наясно с устройството на форума, да дефинира „аватар“, защото кака ви Солар се опита да си смени снимчицата, ала форумът твърди, че размерите са или твърде големи, или че снимката, която се опитвам да си сложа, не е аватар. Опитах с по-малки размери, пак не ще.
--- Край на цитат ---

Ако има нужда от аватар... Прикачи снимката в мнението, а аз ще се заема натам...

theshadow:

--- Цитат на: Libra777 в  8 Октомври 2023 21:02:36, Неделя ---Сянка е жив 
--- Край на цитат ---

Таковата...

Solar:

--- Цитат на: theshadow в 23 Октомври 2023 07:27:53, Понеделник ---
--- Цитат на: Solar в 12 Октомври 2023 18:04:30, Четвъртък ---Може ли някой, който е наясно с устройството на форума, да дефинира „аватар“, защото кака ви Солар се опита да си смени снимчицата, ала форумът твърди, че размерите са или твърде големи, или че снимката, която се опитвам да си сложа, не е аватар. Опитах с по-малки размери, пак не ще.
--- Край на цитат ---

Ако има нужда от аватар... Прикачи снимката в мнението, а аз ще се заема натам...

--- Край на цитат ---
Сянка, снимките ги научих. Сега ако някой може да ме научи как да си прикачвам музичка от ютуб...  [yu]

Ама дайте ми 1-2 дни, може просветлението само да дойде при мен.

П.П. Всъщност не съм сигурна, че искате това знание да попадне в ръцете ми. Възможно е да ви поспамя с песнички. Не че ще ги чуете, ама понякога човек добре си живее с илюзията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия