ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Бар "Таласъми, вампири и други твари"
Solar:
Да знаете как си стоплих душата с Панаира на книгата на НДК... взех си цели четири книги за 12 лв. Безобразно евтино е, но студентският ми джоб не протестира.
Естествено, нямаше как да пропусна и носителя ни на Букър...
Има какво да се чете това лято [victory]
Вие успяхте ли да си вземете книжки?
feniks75:
Сега чета "Вътрешно изграждане " на Садхгуру .Йога пътеводител към радостта. [yahoo]
Libra777:
Да ви се оплача, че водя Фацебук клавиатурна битка с безброй хомофоби съвсем сама... Но и сам воинът е воин! [viking]
Вие какво мислите за такъв тип дебати? Обичате ли да участвате, или пък да ги четете отстрани с купа пуканки, или изобщо не ви трогват и ги подминавате? Аз лично намирам смисъл в тях, защото на дори един от всичките 200 човека да повлияя да стане по-толерантен, значи не е било напразно. [rev]
Solar:
Да ви питам...
Имам си джим кръш (фитнес мъж, дето харесвам) от скоро време. И преди време го бях виждала във фитнеса, но миналата седмица се засякохме доста пъти. Той е един от малкото мъже, които ми помагат с тежестите, без дори да трябва да го питам. Даже тази седмица на своя глава предложи да ми покаже няколко упражнения и накрая дойде специално да се запознаем. (Не твърдя, че и той има интерес, но ми стана хубаво).
Обаче от няколко дни не съм го засичала и ми се иска по-често да се виждаме (дори и само за допълнителна мотивация за упражненията).
Та... смятате ли, че програмирането на ситуация ще свърши работа? Или да не се занимавам? Не мога да преценя дали искам да "насилвам" нещата.
Libra777:
Гледай го в какъв график ходи, в кои дни и часове е там. [wizard]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия