ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Бар "Таласъми, вампири и други твари"
theshadow:
Аз наминавам... Но при мен, таковата, сега точно има много работа...
Solar:
--- Цитат на: Libra777 в 29 Април 2022 15:19:20, Петък ---...и даже малко ти завиждам, защото сега съм в период на "не знам къде се намирам" и "чак мозъкът ме боли от толкова тренировки". Сенсеите ми решиха (без да ме питат), че ще участвам в световното първенство по карате тази есен, а аз преминавам през процес на себеубеждаване, че в тези състезания има смисъл...
Meanwhile, на 20 години съм, а вече със спортни травми (заради Важните състезания). Очаквам на 30 да куцам с бастуна и да пъшкам при сядане/ставане/навеждане [haha]
--- Край на цитат ---
Това звучи като доста сериозно начинание, но според мен трябва да се вслушаш в това какво искаш ти - дали това е да бъдеш състезател, или нещо друго. Ако не го чувстваш като твоето, няма смисъл да се напъваш да преследваш чужди мечти. А ако пък това е нещото, което те кара да се чувстваш жива, действай с пълна сила. [cvete]
А иначе не се притеснявай за бастуна - английските баби са му намерили начина с моторните колички, с които изпреварват автобусите по малките хълмисти пътища >bb<
Да не се окаже, че ще ти дишаме прахта след 10 години [lol] .
Libra777:
За жалост, няма я опцията да направя това, което бих предпочела сама. Ситуацията е такава, че трябва да искам да се състезавам. Ирония голяма [unsure] Няма друга алтернатива, ако искам да постигна целите си в дългосрочен план.
Моторна количка? Нах. Предпочитам превозното средство Метла - тя е по-бърза и от светкавица, а освен това освен за возене, става и за бойно оръжие [witch]
Solar:
--- Цитат на: Libra777 в 30 Април 2022 23:25:16, Събота ---За жалост, няма я опцията да направя това, което бих предпочела сама. Ситуацията е такава, че трябва да искам да се състезавам. Ирония голяма [unsure] Няма друга алтернатива, ако искам да постигна целите си в дългосрочен план.
--- Край на цитат ---
Ами успех тогава! Сигурна съм , че всичко ще се нареди по най-добрия начин за теб. [yes]
--- Цитат на: Libra777 в 30 Април 2022 23:25:16, Събота --- Моторна количка? Нах. Предпочитам превозното средство Метла - тя е по-бърза и от светкавица, а освен това освен за возене, става и за бойно оръжие [witch]
--- Край на цитат ---
Аааа, тогава ставаш твърде опасна >bb< . Хем каратистка, хем с метла - взривоопасна комбинация [pocus]
Libra777:
Ще пуашим лошите [wizard]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия