ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Бар "Таласъми, вампири и други твари"
feniks75:
Честит празник на всички винари и на хората ,които обичат вино, а на тези които са влюбени св.Валентин
Solar:
Честит имен ден на Цеци и на всички други незнайни цветя във форума, които празнуват днес! Бъдете живи, здрави и много щастливи! [cvete]
Libra777:
Хеей, форумници! [witch]
Какво пропуснах?
Solar:
--- Цитат на: Libra777 в 23 Април 2022 23:43:54, Събота ---Хеей, форумници! [witch]
Какво пропуснах?
--- Край на цитат ---
Пустичко е малко, май всички сме заети или с учене, или със семейството. Аз лично съм във фазата на денонощно четене на книги, по които романтично да си фантазирам. [biggrin]
Либра, задай тон на някоя дискусия, че ти се получава добре.
Libra777:
Хубави са тези фази с книги, филми или просто отнасяне в собствените мисли. Обичам ги много [cvete]
...и даже малко ти завиждам, защото сега съм в период на "не знам къде се намирам" и "чак мозъкът ме боли от толкова тренировки". Сенсеите ми решиха (без да ме питат), че ще участвам в световното първенство по карате тази есен, а аз преминавам през процес на себеубеждаване, че в тези състезания има смисъл...
Meanwhile, на 20 години съм, а вече със спортни травми (заради Важните състезания). Очаквам на 30 да куцам с бастуна и да пъшкам при сядане/ставане/навеждане [haha]
Не знам каква посока за дискусия да задам, мислителят Либра е във ваканция. Спи. [sleeping] [sleeping] [sleeping]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия