ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Бар "Таласъми, вампири и други твари"

<< < (28/59) > >>

feniks75:
Цеци, со кротце со благо.

Цеци_Вихронрав:
Феникс, аз со кротце, со благо. Можеше да ги направя смешни в почивката като ги питам за чий ми е да го омагьосвам идиотина примерно?! И да направя сравнение между него и мъж ми, нали? Защото мъжът ми до скоро беше в Чехия и всички го видяха, висок, чаровен и много умен, а оня льохман е нисък и прост до премала. Има завършен 8-ми клас и пише неграмотно. Аджеба за чий ми е да го омагьосвам?
Ама те сами се навряха на вихронравата вещица между шамарите и си го отнесоха.
Аз само се защитих от несъстоятелните обвинения на квалитата. Е... после бях за малко вампир, ама само за днес. Утре ако се кротнат няма.
Пък и някой трябва да възстанови баланса все пак.

feniks75:
Мислех,че енергийните вампири са лоши същества.Имах шефка активен енергиен вампир.Гледах да я избягвам , но тя го усети и искаше всяка сутрин оперативка.Така опъваше нервите на всички без причина.Казваше раздала съм им "пижами" на всичките.Минаваше час докато успея да върна настроение.

Astaroth:

--- Цитат на: feniks75 в 26 Март 2021 19:01:26, Петък ---Мислех,че енергийните вампири са лоши същества.Имах шефка активен енергиен вампир.Гледах да я избягвам , но тя го усети и искаше всяка сутрин оперативка.Така опъваше нервите на всички без причина.Казваше раздала съм им "пижами" на всичките.Минаваше час докато успея да върна настроение.
--- Край на цитат ---

Има разлика между това вампиризма да бъде използван в качеството си на техника от сферата на бойната магия и това човек да се поддържа по този начин. Ето какво бях писал за едни други същества, с уговорката, че определението си остава в сила, за вампири които са такива по природа или стават такива впоследствие и не се спират. Обикновено такива хора, повечето са неосъзнати за способностите си и какво точно правят, какво реално причиняват на човека отсреща, заслепени от крайния резултат, се превръщат в неспособни изобщо някога да спрат. След преминаването на определена граница просто е невъзможно...

feniks75:
Ей,криете ги тези работи.Споделете някоя техника бре .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия