ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Бар "Таласъми, вампири и други твари"
Цеци_Вихронрав:
Аз вече не искам да ги спирам, искам да разчиствам сметки. Т.е. ще отвърна огледално. Само дето те говорят зад гърба ми, а аз ще го правя в очите им и на висок глас, за да чуят всички наоколо. Това го мога!
feniks75:
Интересно ще ми е да чуя развръзката.Не че сък клюкар.Просто аз много рядко ама много рядко повишавам тон.
Цеци_Вихронрав:
Аз повишавам тон само на хора които обичам. Овиквам ги по всички правила и те влизат в пътя.С такива гадове подмолни дето ми говорят зад гърба не повишавам тон. Там просто с усмивка обяснявам на всички каква е ситуацията от моята камбанария. Съответно онея ще почнат да се пенят и крещят, а аз ще продължа да се усмихвам и да питам "До тук нещо излъгах ли?".
Цар съм на провокациите! И предимството ми е, че винаги казвам истината, че мога и да я докажа.Съответно нали се сещаш, че днес като отида на работа и пред всички кажа, че вчера най-на края съм разбрала каква направила на колегата и после питам най-невинно "На тоя неграмотния ли да му правя магия? Като ми гледате мъжа, дали бих погледнала него, че и магия да му правя?" и всички ще легнат от смях, а семейство идиоти ще побеснеят.
Astaroth:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 24 Март 2021 10:31:01, Сряда ---Аз повишавам тон само на хора които обичам. Овиквам ги по всички правила и те влизат в пътя.С такива гадове подмолни дето ми говорят зад гърба не повишавам тон. Там просто с усмивка обяснявам на всички каква е ситуацията от моята камбанария. Съответно онея ще почнат да се пенят и крещят, а аз ще продължа да се усмихвам и да питам "До тук нещо излъгах ли?".
Цар съм на провокациите! И предимството ми е, че винаги казвам истината, че мога и да я докажа.Съответно нали се сещаш, че днес като отида на работа и пред всички кажа, че вчера най-на края съм разбрала каква направила на колегата и после питам най-невинно "На тоя неграмотния ли да му правя магия? Като ми гледате мъжа, дали бих погледнала него, че и магия да му правя?" и всички ще легнат от смях, а семейство идиоти ще побеснеят.
--- Край на цитат ---
За жалост, тролчета има навсякъде... Аз пък обичам да ги изучавам, преди да жиля, ако жиля. А най-забавен е момента, когато събеседника сменя рязко вълните и почне да говори неща противоречиви на нещо друго, което преди няколко секунди е казал и се оплита [taunt] Нямат угодия обаче, ако сам не се светне каквото и да му правиш, то магарето запънало.
Цеци_Вихронрав:
От Коледа насам ги изучавам и чакам. Чаках момента в който да разбера в какво точно ме обвиняват. Защото съгласи се такова общо обвинение, че съм черна вещица не е сериозно.А в случая ще ги заболи само от публична подигравка. Горките много ги вълнува какво мислят хората за тях. И аз там ще ударя. Да боли!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия