Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

За един приятел питам

<< < (5/5)

Libra777:
За такива сериозни проблеми не чети мненията на знайковците по форумите, а накарай въпросния приятел да се съветва със специалисти професионалисти... Има лекари, психолози и психиатри, които си изкарват прехраната именно като помагат на хора като него. Като слушаш "диагнозите" на Сульо и Пульо и предприемеш "лечение", препоръчано от тях, може още да се влоши човекът.

Цеци_Вихронрав:
Либра, приятелят вече е минал видове специалисти и те не са установили на какво се дължи мигрената. Нормално е в такива случаи да се питат патили хора и да се поиска от специалистите да направят някое от предложените изследвания дето до този момент въпросните специалисти не са направили. И току-виж, че това изследване покаже проблема и специалистите назначат правилното лечение.

Libra777:

--- Цитат на: Ардрой в  5 Май 2020 17:34:58, Вторник ---Просто не харесвам психолози.
 Да аз мога с ритник да му отворя вратата към магията но невежеството ми ме прави по скоро опасен за него.
--- Край на цитат ---
Тези две изречения ме опасяват, че авторът на темата може да се подхлъзне да се довери на думите на "компетентен магьосник" от интернет, а възможните последствия от това ги знаем... Това, че тук няма такива шарлатани, не значи, че в другите форуми отсъстват и че не могат да промият нечий мозък, особено щом човекът няма доверие на професионалистите и открито заявява неприязъм към тях.

theshadow:
Цеци, той първо написа, че лекарите нищо не установили... Но после се оказа, че това не е точно така, цитирам го:

"Измервал е нивата на кислород в кръвта си, по ниски са от нормалното"

Т.е. лекарите са открили нещо... Но това откритие не се е харесало... И понеже не се е харесало, изглежда е било отхвърлено... Друго си е ние тук от форума да налучкваме...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия