ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Човек трябва да бъде самодостатъчен.
angelix:
Децата, реално, няма как да са самодостатъчни, докато зависят от родителите им да им подсигурят сигурност, но децата са задължение, което има всеки родител, затова, нека не намесваме децата, защото вече се опира до друга тема за разговор която е, как децата могат да бъдат самодостатъчни докато се нуждаят от родителите си.*******
Децата няма как да бъдат самодостатъчни и въпреки,че се нуждаят от родителите си,някои родители ги оставят на самотек уж да не ги “разглезват”,а всъщност увреждат психиката на децата си.
Не мога да се оправя още с този форум и не успях да “цитирам” :)
Валсо:
Аз не разсъждавам над такива неща като Валерот, та не знам дали съм самодостатъчен. От години насам и с връзки не се занимавам, свеждам нещата само до секс. Ако иска - супер, ако не - "следващият, моля!".
На мен лично понятието "самодостатъчност" ми звучи много самотно. Поне един-двама приятели трябва да имаш, иначе за какво живееш? Ама истински приятели, а не индивиди, които биха говорили или правили и по-лоши неща зад гърба ти.
feniks75:
Валсо,така си затънал/а в материята ,че чак се чудя как си правиш труда да пишеш тук.Не си ли прескочил/а трите животински инстинкта.
1. Оцелявай
2. Храни се
3. Размножавай се
Търси себе си.
Валсо:
Човеците също сме животински вид, просто сме на върха на хранителната верига, защото по чист късмет сме развили интелект. Или поне повечето от нас са. Из църквите по света всяка неделя все още могат да се видят двукраки амеби. [lol] И понеже също сме животински вид, е напълно нормално да имаме и животински инстинкти, вкл. и изброените от теб. То реално погледнато свалките и "връзките" са плод на инстинкта за размножаване - ухажване на женската, за да я вкараш в леглото и да ѝ направиш бебе.
feniks75:
Това го разбрах де ,ама има ли за теб нещо като духовно израстване и развитие.Когато вече не виждаш удоволствие от животинските ни инстинкти се появяват други желания.Вярвай ми те са невероятни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия