Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
търся помощ заради ужасни случки
Believe:
От сърце ви благодаря за съчувствието и съжелявам , че ви натоварвам четейки за мойте тревоги. Аз само искам да вярвам, че няма такива неща като проклятия в живота ми и че всичко след аборта ще се оправи за цялото ми семейство. Просто ми се иска да вярвам друго не мога да направя.Още веднъж благодаря от сърце
Solomon:
Успех ! :)
Цеци_Вихронрав:
Нямате проклятие или магия. Просто в живота по някога ни се случват жестоки неща и то винаги на купВдигнете глава и продължете напред! Късмета Ви очаква!
Libra777:
Когато си стигнал дъното и няма накъде да потънеш, единствената възможна посока на развитие остава нагоре... Ще свърши лошото, ще дойде и хубавото... Само не се предавай!
Veleroth:
Когато сме изправени срещу трудни ситуации най-хубавото нещо което можем да направим е да търсим причината поради която да се усмихнем, не мисля, че това което ти се е случило и случва е нещо нереално или се дължи на някаква "магия" ако мога така да се изкажа. Много хора имат подобен на вашия живот но от вас си зависи как ще се развият нещата. Един съвет вместо да кажеш "
--- Цитат на: Believe в 14 Февруари 2020 11:49:17, Петък --- Питам се не е достатъчна мъката която съм изживяла, че още ми се струпва. Какво толкова съм грешна, как може такива ужаси да ми се случват, а има хора възрастни дори които и едно от мойте драми не е изживял.
--- Край на цитат ---
" те съветвам да си казваш "каквото и да се случи ще го преживея" и да си търсиш причините поради които да се бориш
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия