Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
търся помощ заради ужасни случки
Believe:
Здравейте, за съжаление в живота ми са се случвали ужасни неща и като казвам ужасни имам наистина в предвид много тежки неволи. Въпреки , че съм едва на 34 години съм без родители понеже починаха и всичко се стовари върху мен. Сестра ми влезе в психиатрична клиника.....Няма да изпадат в обеснение защото ужаса е наистина голям, без да преувеличавам. Сега имаше период на около една година без сериозни драми и най - накрая беше време на обърна внимание на моето семейство и аз забременях за първи път. Всичко още в началото беше с много трудности и тъкмо се поуспокоих и се откри сериозно генетично заболяване на бебето и сега трябда да направя аборт. Не мога да ви опиша как се чувствам. Питам се не е достатъчна мъката която съм изживяла, че още ми се струпва. Какво толкова съм грешна, как може такива ужаси да ми се случват, а има хора възрастни дори които и едно от мойте драми не е изживял. Къде бъркам? Не съм лош човек, честно ви казвам, много съм състрадателна и никому лошо не правя. С какво толкова съм заслужила тези ужасии, една след една и нямат край?
Solomon:
Здравей...Може би никога няма да разбера болката, която изпитваш...но знай, че всеки си има собствена такава и тежи еднакво. Това, което ти се случва никак не е по твоя вина - за нищо не се обвинявай, никъде не си сгрешила. И да си добър, и да си лош - това е животът...просто не е толкова справедлив, колкото ни се иска да бъде. Най-важното е да не се отказваш и да се бориш, за близките ти, за хората които те обичат, за тези които имат нужда от теб.
Усмихни се, напук - имаш толкова много хора да радваш!
...ъм...имайки предвид, че пишеш във форум за магия - не ходи по магове и врачки - ще ти кажат, че имаш родово проклятие и ще ти вземат парите...
Believe:
Благодаря ви за искренните думи. Просто много ме боли и не знам дали ще си простя,че сме взели решение да убием едно живо същество въпреки че е болно. Просто ми е ужасно мъчно. Иска ми се да вярвам,че за напред ме очаква само добро.
Solomon:
Темата за аборта ми е много тегава...тука няма твърдо "за" и "против"...зависи от конкретната ситуация...емоционалното състояние на родителите, тяхната перспектива и т.н. Ако мислите, че то наистина няма да е пълноценно и няма да можете да го обгрижвате по правилния начин и не сте достатъчно силни за такава борба, може би по-правилното решение е да се спестят страданията и за него, и за вас...Иначе може да се окаже, че обричате един живот на вечни страдания, което е по-тежкото бреме, според мен...
Сега не е моментът да се разкайвате за това...гледайте да сте щастливи и здрави, за да можете да създадете такова поколение...
Цеци_Вихронрав:
Съчувствам Ви за преживените страдания! Да остснеш млад без родители, да се грижиш за психично неуравновесен близък и да загубиш дете е кошмарно. Но Вие сте силна личност и ще се справите!
Исках да коментирам аборта. При генетично увреден плод ще се роди дете което няма да може да изживее пълноценно живота си. Няма да играе, да расте нормално, да се влюби и т.н. Ако аз съм този генетично увреден плод не бих исксла да се родя...
Живота е пред Вас. Дайте си година-две да се успокоите след преживените нещастия и тогава ще имате най-здравото и прекрасно бебе.
Обещавам го, като вещица и ясновидка!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия