Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Помощ, насока
Saint_Brigid:
Цеци_Вихронрав много благодаря ! Моля те кажи ми само А. Болен ли е от нещо сериозно или ме лъже? Наистина ми е важно да знам .. надявам се не прекалявам!
Saint_Brigid:
--- Цитат на: listentothewild в 31 Януари 2020 19:43:28, Петък ---В ясновидството Цеци е по-добра, така че аз също бих се опряла на нейния отговор.
А спрямо голямата любов... Малко е грубо, но доста момчета в днешно време правят така. Търсят те, защото знаят, че не би отказала. Та, ако и той те обичаше наистина, дори наполовина колкото ти него, то според мен щяхте да сте заедно, а не да те търси от време на време.
--- Край на цитат ---
Той е мъж, за женене както казват бабите, че даже и по закъснял .. И аз бих мислила като теб ако 1 година не беше сам, ако ги сменяше жените не бих се замислила и за секунда, но той си е сам ...
Цеци_Вихронрав:
Не миизлиза дали е болен, но със сигурност не е нещо чак за умиране - просто опитва да те манипулира.А от другият дето ти е голямата любов, бягай като дявол от тамян.
Libra777:
Този А. не е чист човек... Слаб характер, манипулативен, токсичен... Изобщо не му се връзвай на номерата и не му позволявай да ти вменява вина, посредством която да те контролира. Това неговото не е любов, а самосъжаление... В историята с болестта има доза истина, но твърде изкривена и/или преувеличена.
За другия - не му се доверявай, не разчитай на него. Ако ще се занимаваш с него, имай си едно наум през цялото време... Но сериозна връзка и голяма любов няма да намериш при него.
Saint_Brigid:
--- Цитат на: Libra777 в 31 Януари 2020 21:21:13, Петък ---Този А. не е чист човек... Слаб характер, манипулативен, токсичен... Изобщо не му се връзвай на номерата и не му позволявай да ти вменява вина, посредством която да те контролира. Това неговото не е любов, а самосъжаление... В историята с болестта има доза истина, но твърде изкривена и/или преувеличена.
За другия - не му се доверявай, не разчитай на него. Ако ще се занимаваш с него, имай си едно наум през цялото време... Но сериозна връзка и голяма любов няма да намериш при него.
--- Край на цитат ---
Благодаря !!!
И аз си мислех, че не е болен, но той е толкова убедителен, че просто в един момент и аз повярвах и ми беше притеснено и жално за него. Сигурно е нещо дребно за болестта.. не знам .. Но каквото и да е, той вече не е част от живота ми и не възнамерявам да бъде! Благодаря!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия