Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Моля ви за помош

<< < (3/5) > >>

Цеци_Вихронрав:
Говори с майка му. Може пък да излезе човечна. Говори и с него.

Thehardway:
Говорила съм и с двамата. И двамата са на мнение, че никой не ме е карал на сила. Което е факт. Но също така е факт и това, че след като при мен, с негова помош, нещата се стекоха така, че останах без работа, а и ясно им дадох да разберат, че нямам повече пари, майка му му обясни как никак не сме подходящи един за друг. А преди това одобрително наблюдаваше какво аз правя за него. Но, никой не ме е карал на сила...

Libra777:
В такъв случай ще е най-добре за теб час по-скоро да прекратиш отношения с този човек и да насочиш силите и мислите си към собственото си благополучие...

Thehardway:
Това с насочването не ми се получава...не мога. Обичайното "стегни се" не работи. Повече от година съм така. Давам си сметка, че не е нормално. На психолог ходих...какво ли не правих.

Libra777:
"Стегни се" на никого не помага... Дай си колкото ти е нужно време и не се чувствай виновна за случилото се - така или иначе няма как да промениш миналото, но ако непрекъснато живееш в него, пропиляваш и настоящето, и бъдещето. Не се отказвай от собственото си щастие заради една токсична едностранна любов... Просто колкото и да ти е трудно, стой силна и не се поддавай на тези чувства.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия