ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Мъжка и женска енергия
Libra777:
--- Цитат на: Llure в 13 Ноември 2019 21:51:05, Сряда --- Граница, която обозначава колко женственост в един мъж е твърде много, и колко мъжественост у една жена е прекалена - нещо като кога един мъж става "женчо", а една жена - "мъжкарана"?
--- Край на цитат ---
Да, това точно питам...
--- Цитат на: Llure в 13 Ноември 2019 21:51:05, Сряда --- Но тук думите "мъжко" и "женско" се употребяват символично.
--- Край на цитат ---
[yes]
Astaroth:
--- Цитат на: Libra777 в 14 Ноември 2019 15:58:34, Четвъртък ---Граница, която обозначава колко женственост в един мъж е твърде много, и колко мъжественост у една жена е прекалена - нещо като кога един мъж става "женчо", а една жена - "мъжкарана"?
--- Край на цитат ---
Когато цялото същество на определения индивид е залитнало в едната от тези две крайности - маниерите, вербалното и невербалното поведение, мислите и така нататък. Ето тогава. Защото самите крайности не са крайности, те са посока, направление, но нямат дъно, нямат край.
Astaroth:
А самата граница се определя от възприятията на наблюдаващите индивида отстрани. Разбираш, че границата реално не е константа, а индивидуално нещо.
Solar:
Моето писание не е свързано конкретно с мъжката или женската енергия, а просто с енергията като цяло, но не намирам по-добро място да попитам. Преди малко се разхождах навън, въпреки че вали, но точно затова и реших да изляза. В големите градове трудно човек може да улучи време, в което няма много хора навън. Реших да се възползвам. Разхождам си се аз, на улицата съм само аз и една жена в далечината. В мига, в който я видях, веднага знаех, че не искам този човек да ме доближава. Неслучайно си се качих на противоположния тротоар, за да мога да избегна този контакт. И тя взе, че пресече, и се разминахме рамо до рамо. Енергията й до такава степен ме отблъсна, че когато приближи до мен, се почувствах много зле. Даже аз не мога да повярвам колко разстроена бях, че някакъв си човек ще се размине на един тротоар с мен. Случвало ли ви се е даден човек да ви кара да се чувствате зле без видима причина? Усещате ли енергията на хората?
Цеци_Вихронрав:
Солар, в Чехия съм в общежитие и съм стая до стая с такъв човек. Спасението е защита под формата на балон който те обгръща. Ако го направиш и огледален, то неприятната енергия просто щше се отрази и ще се върне при собственика си.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия