ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Мъжка и женска енергия
feniks75:
В митовете се говори,че първият човек/както описват и ангелите/ е бил андрогенен или двуполов.Така,че не е имал проблеми с мъжката и женската енергия.И двете са заложени в нас искаме ли или не искаме .Олицетворяването ни с едната или другата ни показва на какво стъпало сме в духовната йерархия.
Solar:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 10 Януари 2021 17:05:44, Неделя ---Солар, в Чехия съм в общежитие и съм стая до стая с такъв човек. Спасението е защита под формата на балон който те обгръща. Ако го направиш и огледален, то неприятната енергия просто щше се отрази и ще се върне при собственика си.
--- Край на цитат ---
Благодаря, че сподели, Цеци. Това ми се случва за първи път от доста години насам. Много рядко изпитвам такава неприязън към хората. Да, обикновено зная как се чувствам спрямо тях дори и без контакт, защото ги усещам. Но това не ми се беше случвало от много време. Мисля, че заниманията ми с магия имат роля в цялата работа. А по-конкретно - мисля, че ми помагат да се отворя повече на енергийно ниво. Прави ме малко по-чувствителна. Което ме навежда на мисълта, че магията, освен че те развива и ти улеснява живота, те прави и по-уязвим, ако не знаеш как да се защитиш.
Светлина:
Мисля си, че всички тези неща са си чиста физиология а не магия, но да, така си е. Допълнителните щети са по-скоро за психиката, защото осъзнаваш откъде ти е дошло. Вероятно всички хора се чувстват малко по-зле или малко по-добре понякога без да си обясняват защо. Когато търсиш такива усещания съзнателно е много забавно, но когато ти дойде изневиделица понякога е плашещо. Все едно сравнението между това да удариш топката с глава и да те удари топка по главата. След втория път в който гледах през чужди очи и научих, че това което съм видяла действително се е случвало в същия момент, престанах да сънувам. Вече две години. А понеже сънищата ми винаги са били осъзнати, все едно загубих половината си свят. И да се оплаче на някой човек, няма кой да разбере :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия