ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Предателството
posleden:
Ми, софтуера се трупа, трупа...
Astaroth:
Още един изпадна зад борда, оставяйки действията му да се ръководят от предрасъдъци, забравил ръката която го е защитила, дори да си беше заслужил нападението.
Наясно съм с това, че благодарността не е вечна, но уверено да претендираш, че си опора и когато реално трябва да подпреш този, под чиито крака земята се люлее... [umnik]
listentothewild:
Скъпа моя, лоша мамо 2,
Нека ти го напиша и тук, а не само да ти го казвам. Мъж ти е умен до нема и къде и добър до глупост безпределна. И понеже е възпитаван да се грижи за по-слабите (видиш ли сестра му е точно такава), той го прави. Ти винаги си била силен и борбен характер, устоявала си на многобройните бури в живота и повярвай ми, той много добре го знае. А, тя кога? Разбираш ме какво искам да кажа...
Не го защитавам изобщо и ти го знаеш, просто излагам факти. И съм сигурна, че в главата му е пълна каша, защото се чуди как да застане между двете страни. Знае, че си права и няма да преклониш глава, а продължавайки така и тя няма да спре да се мъчи да ви раздели. Не е лесно!
Действията и са повече от манипулаторски, но и подмолни. Почвата достатъчно се разтресе под краката и и скоро все ще се окаля в някоя локва. Мислиш, че тя не го знае и затова се мъчи да понормализира нещата? Скучен начин на живот (ядене, ядене, ядене...), монотонност, застанала е на едно положение там, а ти... Ти отиваш с цялата си лудост и еуфория, изкачваш се бързо нагоре, успяваш и на всичко отгоре - красивееш и слабееш. Ми, тъпа женска злоба (и съжалявам за изказа, ама си е така).
И моля, моля... Отказване? Аз от тебе се уча на инат и всичко да оправям, ти ще се отказваш. Дай малко време на магията ни и тя ще се намести правилно. Виж как започнаха да се понареждат нещата... Ако сега се откажеш - ще дойда в тая Чехия и ще те нашамаря аз. :D
theshadow:
listentothewild, брой ме да се присъединявам към мнението ти... Много правилно е казано и според мен...
listentothewild:
Вихронравие,
Щом и Сянка е на моето мнение... [witch]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия