ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Предателството
Цеци_Вихронрав:
Какава любов - какви 5 лева, като се предполага на мъж ми да му пука за връзката ни и за мен. А той рискува да се разделим, но да не прогледне най-на края и да види, че сестра му е лъжкиня.И аз имам брат и той дава всичко за мен, но ако аз му натворя такива лъжи колкото и да го боли просто ще забрави, че съществувам, защото моят брат има принципи! От мъжът си не искам да забрави за сестра си, от него очаквам просто да я попита защо аджеба бяха тези интриги? Ама той не я пита, за да не и разстрои крехката психика. А моята крехка психика???
Моята психика усилено започва да ми диктува, че на мъж ми не му пука за връзката ни. А наскоро четох из ФБ, че когато някой усилено се бори да те загуби е редно да го оставиш да победи. Ами да побеждават и двамата. аз съм духът от лампата и като добър дух сбъдвам желания. :)
Libra777:
Дали не осъзнава много добре истината, но просто да не иска да си го признае? Мъж е все пак... А те... Ами не са като хората [umnik]
Цеци_Вихронрав:
А като я осъзнава с какъв акъл ми предлага да честитя на сестра му?Вярно, че му е рода и е неизбежно да се срещаме по празници, но все си мисля, че тя ми дължи извинение и е тъпо да очакват да ми мине и да се правя, че нищо не се е случило. Няма шанс!
Libra777:
Ами точно затова... Струва ми се, че прави всичко възможно, за да си поддържа заблудата, че сестра му е невинна... Понеже грам понятие си нямам от психология, може и да греша, но това поведение ми напомня на човек със зависимост(към алкохол или наркотици), който играе какъв ли не театър, само и само за да избегне назоваването на действителния проблем...
Astaroth:
Цеци, някъде беше написала нещо от сорта на това, че мъжът ти е много добродушен човек. А такива хора като цяло доста лесно могат да бъдат оплетени в мрежите на някого, като сестра му в случая. В неговата глава може да се върти нещо от сорта на това, че е по-лесно да преглътне истината и фактите в името на това да прости отколкото да ги приеме и да се ръководи от тях. Може би това е причината да ти каже да се извиниш на сестра му. Подканил те е и ти да простиш въпреки фактите които си му предоставила. Отделен е въпроса какво точно влияние има сестра му върху него и на кои струни свири тя в неговото съзнание, че да предизвика това негово състрадание. Той е между двете враждуващи страни и търси спокойствието докато над главата му прелитат куршумите, метафорично казано. Човека единствено търси спокойствието според мен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия