Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Мними магове
posleden:
:) +1.
Rider22:
Тонът ми е неприемлив скъпи ми приятелю,защото може би,когато си отчаян прибягваш и до неща свързани с религия и т.н. И когато и това не помогне се чувстваш като парцал.Предполагам,че този форум е и за хора като мен,изпаднали в моето положение.Нали уж всички тук говорите за магия и вярвате това.Бъдете малко по-състрадателни.Не знаете какво точно съм разговарял с този човек и каква е причината.Всеки ще ме нападне и ще каже:,,Абе ти си пълен глупак да си даваш парите на такъв"Аз единствено написах тази статия за него,за да не му се връзват други хора и да търсят услугите му,защото знам,че има така натрупана клиентела и то не съм изглежда единственият глупак,който е разговарял с него.Предупреждавам хората.Нали за тва е създадена дискусията ,,ШАРЛАТАНСТВО В МАГИЯТА“
Rider22:
Той не само като ,,маг“ ами и като човек и като характер е боклук.Прекалено фамилиарничав,нагъл,хитър.Знае просто как да те накара да го слушаш и да вярваш на това,което казва.Знам и други неща свързани с личния му живот,но няма да ги казвам тук.Аз единствено се ядосвам на такива хора и съветвам всеки от вас,който случайно е чувал за него и има намерения да го потърси за помощ и за съвети,да не го прави,защото след това ще съжалява.Видях,че и друг човек е писал за него тук.Прочетох абсолютно всички изказвания и съм напълно съгласен с въпросния потребител и мнението му относно този маг Стенли.
posleden:
Тонът ти не е приемлив, да. Виждам, че вече не е такъв. Не мисля че си глупак, както и че някой тук би искал да се подиграва. Хората имат различна интелигентност и не трябва да ги съдим по това. По-скоро, друго е важно - отношението им към света. :)
Rider22:
Posleden Ами да вече не е такъв,защото се изнервих.Опитвам се да съм малко по-сдържан.И да прав си,че възприятието на всеки е различно и много малко са тези,които бихма могли да вникнат в проблема и да видят неговото съдържание.А отношението ми към този човек няма как да бъде по-различно освен грубо и пренебрежително.Той си го заслужава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия