Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Мними магове

<< < (7/14) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Rider22 в 21 Август 2019 16:46:38, Сряда ---Запознанството ни стана случайно там,където работя и от тема на тема стана въпрос за това,че е ,,маг“.
--- Край на цитат ---
Те шарлатаните така си избират жертвите. Кофти е, че се е възползвал от нещастието ти, но уви не си единствения.
Имам приятелка с която всъщност се запознах преди 12г. по повод на това, че си пръскаше парите по врачки и баячки. Близки ни запознаха и ми отне много време докато я убедя, да не дава пари на шарлатани. Беше толкова отчаяна в него момент, че като и кажа нещо което не и харесва и си търсеше врачка дето да и каже това което иска да чуе. След това идваше и си признаваше грешката, но... Докато я отуча от даването на пари по шарлатани изхарчи с хиляди.

Rider22:
Не е магия за любов.Пфф да бе.То ако беше магия за любов щеше сигурно 1000 лв да иска.Друга е причината ако искаш на лично съобщение мога да ти кажа какво е.

Rider22:
Скъпа Либричке.Като не знаеш наистина каква е причината не се меси в темата.Казах ти веднъж,казвам ти го и втори път.Няма да ме издразниш с това,че се хилиш през екрана на тела и,че си решила да се бъркаш и да даваш акъл,където не ти е работа и да сме наясно,че аз в магии не вярвам и не се занимавам с такива мръсни неща,с каквито явно ти се занимаваш.И да знаеш,че ако човек прави магии накрая му се връща всичко като бумеранг и му отнема най-скъпото.Жива и здрава,права и корава мацко.Всичко хубаво ти желая.Ври си носа някъде другаде мойто момиче.❤️💋👅

Цеци_Вихронрав:
Ридър 22, чакам да ми пишеш на лични. Пък знам ли... Може и да мога да ти помогна.

Libra777:

--- Цитат на: Rider22 в 21 Август 2019 17:04:26, Сряда --- да сме наясно,че аз в магии не вярвам и не се занимавам с такива мръсни неща,с каквито явно ти се занимаваш.И да знаеш,че ако човек прави магии накрая му се връща всичко като бумеранг и му отнема най-скъпото
--- Край на цитат ---
Човек, който не вярва в магия, дал пари на магьосник да му помогне...
Вулгарния ти език няма да го коментирам, но обръщенията "мацко" и "мойто момиче" не ги отправяй към мен, ако обичаш...  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия